- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok
Volt egy kis probléma a Watch4-emmel, így barátnőm Watch2-esevel fel cseréltük hogy az ő Samsung telefonján is teszteljem a gondot.
Addig én a Watch2-t terveztem használni, de egyáltalán nem működik.
Abban a pillanatban hogy kilépek a Wearbale appbol, egyből lecsatlakozik az óra.
Minden engedélyt megkapott, a lehető legengedekenyebb formában. Ram-ba is zártam már az appot, akku optimalizálás is ki van kapcsolva. Mindez a watch2 pluginre is igaz.
Mi lehet még rossz itt? Ez úgy hülyeség ahogy van
Nála olyan atom stabilan működött az óra, mint a nagy könyvben meg van írva... -
DomToretto
tag
Valakinek van megoldása arra, ha az óra nem csatlakozik BT-on a telóhoz, vagy folyamatosan lecsatlakozik?
Számíthat, hogy a helymeghatározás be van-e kapcsolva, esetleg óraszámlap bekavarhat-e, vagy van ennek a típusnak ilyen ismert BT hibája?
-
StLui
veterán
ilyeneken már túl vagyunk mindenen, másik telefonon nincs semmi gond vele, és csak kb napi 1x nem tud visszacsatlakozna, csak az órán BT ki-be kapcsolás után, van olyan hogy 2 napot bír talán. Sokszor hagyja valahol a házban a telefonját a feleségem, és a ház másik végében lecsatlakozik naponta többször, de ahogy kellene vissza is csatlakozik, kivéve ezt az 1-1- alkalmat. Ugyanígy a wifin keresztül sem sikerül kapcsolódni, erre is kaptam mindenféle tippet de minden be volt állítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Graphite - Új, Apple garancia, beszámítok
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest