- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
uhhKinos
csendes tag
válasz
uhhKinos #2991 üzenetére
Related, hogy van olyan stainless steel verzió ami nem LTE-s?
https://edigital.hu/okosora/samsung-galaxy-watch-active-2-okosora-44mm-stainless-steel-ezust-p671974
Ezzel szemezgetek, és LTE-t nem Ír a részleteknél. Neten olvastam olyasmit hogy minden stainless steel LTE-s, de európában van olyan is ami nem...de csak nagyon elvétve találtam infót erről, kitudja mennyire helyes, szóval azért kérdezek itt
-
válasz
uhhKinos #2991 üzenetére
Nem kell semmihez, ez csak plusz szolgáltatás. Ha ki van kapcsolva, akkor olyan mint ha nem is lenne, ráadásul az LTE verzió 1,5GB rammal van ellátva, ellenben a BT verzió 768MB. Most én se használom, de azért így is jó, hogy ha valami miatt nincs telefon, vészhívást így is lehet róla indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest