- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pczinder
tag
válasz
Dello79 #5150 üzenetére
Igazad van. Sokkal fontosabbak az okosfunkciók. Maximálisan egyetértek.
De: nem is hinnéd, naponta hányszor nézünk rá az óránkra, hogy mennyi az idő. Vagy másért. Hihetetlen sokszor. (Olyan ez, mint a visszapillantó tükör: akkor jössz rá, hogy tudat alatt folyton rápillantasz vezetés közben, amikor összetöri valaki és te állandóan csak az üres burkolatot látod menet közben.)
És nem mindegy, hogy amikor ránézel, olyat látsz-e, amit szeretsz, vagy mindig hiányérzeted van. Ezért választja meg a számlapját gondosan szerintem majdnem mindenki. -
pczinder
tag
-
Skynet258
veterán
válasz
Dello79 #5109 üzenetére
Nem, én anno csak az Android Watch-os időkben használtam Facer-t és társait, itt tök felesleges szerintem... Simán a Galaxy Store-ból tudod megvenni, ez valami 300Ft lett volna de sosem veszek, mindig kuponozok, így ingyen van mind.
Szerintem eljött az ideje, hogy a blogon írjak számlapokról is, képekkel, funkciókkal, meg névvel. Amolyan gyűjtemény féle. Egy ideje tervben van, csak az idő...
-
dionaea
őstag
válasz
Dello79 #5100 üzenetére
Hát garmin után ez csalódás lesz. Amit akarsz az nem lesz óra szamlapban.
A galaxy store bol lehet lwtolteni szamlapokat egyébként, de nem lesz olyan mint a garminnal. Ez más hogy, miben, hát pl ebben.😉
Ez inkább kiegészítő amiben akár sportoltatok is, de nem ebben fogsz túrázni menni,. Most jönnek a g shockosok hogy, garminnal sem. 😄
Nsm. Szabad garminhoz hasonlítani mert az más kategória -
adamklark
senior tag
válasz
Dello79 #5081 üzenetére
ha már egyszer megigértek legyen is
!
szerencsére nincs komolyabb bajom (tudtommal) de ha az óra tud jelezni valami abnormitást az is valami, néha ilyen repülő ezüst golyókat látok ami sose tudom mi miatt miatt van, szeretném néha meglesni amikor ilyen van mi a helyzet (rendes gépem épp nincs kint németorszagban)
nyilván aki tudja magáról hogy fontos a mérés az továbbra is rendes géppel méri amikor tudja, amikor nem tudja magával vinni ott az óra.
-
atike
nagyúr
válasz
Dello79 #4687 üzenetére
Csodás, de még inkább az lenne ha hivatalosan menne....
Ráadásnak a videó alatt ezt írják:
"Doesn´t work with european , just tried it nearby for hours... if you want to install in the last step the ecg.tpk and bp.tpk at the device manager: failed to install the app: Reason: processing result: check certificate error {-12} failed" -
Schuler888
senior tag
válasz
Dello79 #4359 üzenetére
"Apple -el versenyez (NE) de érdekes azon minden működik..
Persze megoldható minden, össze vissza mókolással.."
Nem kell az appleel versenyeznie, hiszen mind designban, mint UI-ban laposra veri, es az "osszevissza mokolas" egy apptelepitest jelent tovabbra is, kb fel perc alatt. Ennyii.... -
adamklark
senior tag
válasz
Dello79 #4359 üzenetére
azért 'pörögnek' mert ez egy funkció amit a gyártó ígért és nem teljesítette, lassan már szabályszegés kategória. nyilván aki csak emiatt vette az vessen magára, én nem emiatt vettem de ezzel volt reklámozva, Magyarországon is hivatalos Samsung oldalon írva volt mint funkció ami hamarosan jön, lassan már büntetendő cselekedet ez már.
órával fizetés meg egy külön kör mert az magyar piaci vicc, most jött ki raipay, kipróbáltam nem megy. volt OTP simple cucc, az se ment mindig, azt már elengedtem (mobillal fizetés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest