- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEEEEET
csendes tag
No ezzel nehéz úgy telefonálni, hogy ne röhögjenek ki
P6
-
Ádám16
addikt
ezzel már lehet fegyverkedni az éjszakában.
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Forest48
aktív tag
Esernyő, napernyő megoldott, de ezekhez rohadt drága.
Úgy gondolták, hogy kell egy ilyen is, de hogy minek?!
Mellesleg hogy sikerült ekkora méretbe 3200-asaksit tenni, 5mm vastag esetleg? -
bok92
addikt
-
szebev
senior tag
Majd azokon fognak úgy mosolyogni, mint akik a képen vannak.....
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
vicze
félisten
Hm véletlen a hasonlóság?
-
Tigerclaw
nagyúr
Kíváncsi vagyok, hogy mikor találják fel az oldschool telefonokra hajazó bluetooth-os kiegészítőket, amik az ilyen phabletekhez ideálisak lenne? Lenne saját numerikus billentyűzete, gombjai híváshoz és hívás bontáshoz, saját kis FF vagy színes kijelzője és gyakorlatilag valami régi "menő" mobiltelefonra hasonlítana. Szóval lenne az ilyen óriástelefonoknak egy kézreálló régi mobiltelefon-formájú BT-s kiegészítője amin csak telefonálni lehetne.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
tothmaxy182
őstag
Minden szavam magánvélemény!
-
FeRRaR1
őstag
-
ViiiiktorOC
senior tag
Samsung nem viccel, de ez már vicc kategória!
Aksi elég karcsú lett benne, ahhoz képest hogy mekkora!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
.mf
veterán
in during
Kíváncsi vagyok, fogják-e ezeket venni... és használni. Láttam már ilyet, hogy simes 7-8"-es tablettel telefonált a csákó, már akkor is a röhögés kerülgetett, de úgy láttam, hogy körülötte másokat is. Bár a divat sajnos bármire képes. Ld. az utóbbi 1-2 évben is, divatot csináltak a gumicsizmából, picsanadrágból, sztk-szemüvegekből, lányoknál Skrillex-mintára oldalt félig felnyírt hajból, stb.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
w333
félisten
Én az ilyeneket simán szembe röhögöm ...
Kicsit csúnyán néznek aztán gyorsan elrakják, mert közben a többi ember is megbátorodik és ők is elkezdenek röhögni, tényleg egy nagy vicc az egész !
Különben ez "Mcdonald's" -ban hatalmas divat ... jah meg a free wifi !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Xero
nagyúr
Troll ON: 1-2 év és Ti is ilyenekkel fogtok rohangálni, és ez lesz a piacvezető, mert a méret számháború az jó! Értem?
-
DJ. Ru$y
félisten
Mikor még az első Mobilaréna TV adásokban ilyesmivel poénkodtunk a chaten és Bogék is felvetették, nem is gondoltuk komolyan, és mégis itt van, tessék. Telefonáljunk tepsivel.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Cyberpunk
félisten
Csak 7 hüvelyk? Majd szóljatok, ha lesz 12 hüvelyken is egy használható mobil!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Vasinger!
nagyúr
A fene vigye el, egészen idáig tévhitben éltem. Azt hittem hogy 3 éve tabletet vettünk Inviteltől egy 7"-os 3G-s Ideos S7 slim esetében, de ma kiderült, hogy átvágtak minket, az egy telefon.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
nagyon nagy baromság ez a méret
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
válasz Cyberpunk #22 üzenetére
Vigyáz mit kívánsz, mert ha látja ezt a Samsung hogy tartasz rá igényt, holnap már sorozat gyártásban lesz, jövőhéten pedig névre szollóan árulják, már látom is magam elöt Samsung Galaxy Cyberpunk 13"
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gghrtz
őstag
Hat ez szanalom. Foleg ennyi penzert. Nem veletlen utalom a Samsungot az Apple-lel egyetemben...
-
Stauffenberg
nagyúr
Most a fejemhez emeltem a Nexus 7-esem és hiába nem látta senki, akkor is oltári baromnak érzem magam. Nem tudom mi szükség van erre, de hát aki ezt akarja legyen vele boldog.
Szerencsére nem kell követni őket. A Samsung az IT piac legnagyobb suttyója, akik csak azért sikeresek, mert floodolnak a szarjaikkal.
(A vita elkerülése érdekében: Én is Samsung telefon user vagyok, nem a konkurensek fanboya).
-
hallerlaller
addikt
Elég drága 7-es tablet.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Stauffenberg #30 üzenetére
kipróbáltam a lányom 7-es tabletjét a fülemhez emelve, hááát...
kiröhögtem magam!#?*@&!
-
törölt tag
"Hogy megnőtt tavaly óta a kis Pötsch!" -
törölt tag
Én úgy látom, hogy ez egy tablet, ami nem ormótlan kávával rendelkezik, mint sok másik, és lehet vele telefonálni is. SENKIT se köteleznek rá. De az okfejtéseteket követve, minek a többi 7-8-9-10-10+-os tabletek, nem? Mert azok is tepsik. Fú mennyi buta van itt.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Érdekesek azért a hozzászólások. Pár napja egy 6"-os LG telefonnál a többség lehurrogta azokat akik szerint ez méret már röhej kategória.
Itt egy 7"-os készüléknél mindenki el van hűlve.
Pedig a 2 méret között szerintem már nincsen lényegi különbség.
Mindegyik brutálisan nagy. -
Cyberpunk
félisten
válasz Luck Dragon #28 üzenetére
Kedves gesztus lenne.
-
nozs23
addikt
Hiaba emelitek a fejetekhez a 7 colos tablatokat. Ez a telefon sokkal kisebb lesz, mint azok a tabok. Szerintem semmivel sem lesz nagyobb, mint a Z Ultra.
[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
Én is jót röhögök ezen a telefonon, úgy mint azok a húzottszeműek.
Szerk.: Most nézem az előző hozzászólásokat, hát besírtam egypáron...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként ezt én már nem úgy képzelném el, mint egy klasszikus telefonálást, hogy a fejemhez emelem, ha nem arra a célra egy bt-s headset. Ilyen készülék, ebben a méretben is volt már eddig is, igaz azt még nem mobiltelefonnak hívták akkor, ha nem rendesen tábla gépnek. Sőt azzal is lehetett akár a klasszikus módon hívást fogadni, vagy kezdeményezni. Igaz nem akart mobilnak kinézni.
[ Szerkesztve ]
-
Prevent
aktív tag
Nicsak kicseng
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
Vikt0r
aktív tag
A samsung se tudja nyomon követni milyen nevet ad a telefonjainak mert galxy w volt már 1x.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
A Z ultranak 2x akkora kapaszkodoi vannak, mint ennek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Na, az biztos hogy nem ez lesz a következő munkás telefonom! Ezt hogy vinném ki építkezésre a zsebemben? Nincs is akkora zseb a világon amibe egy ilyen elférne!
Csak a többi gyártó ne kövesse, vagy csak maradjon 4,5" a mini bánom is én. A samsung leszokhatna a potemixről."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest