Galaxy W – héthüvelykes telefon

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Samsung kezdi kinőni az angol ABC kereteit vagy legalábbis valamiért elérkezettnek látta az időt a Galaxy W márkanév újrahasznosítására, mely eredetileg 2011 augusztusában került bevetésre. Az új Galaxy W a műszaki paraméterek tekintetében egyáltalán nem emlékeztet a névadó elődjéhez, sőt, igazából egyetlen okostelefonra sem emlékeztet, hiszen valójában egy kissé vékonyabb peremű táblagépnek tekinthető, melyet valamiért mégis telefonná avanzsál a gyártó.

A hatalmas fizikai méretétől eltekintve a készülék egy teljes átlagos középkategóriás megoldásnak tűnik, hiszen 7 hüvelykes megjelenítőjének felbontása nem QHD vagy Full HD, hanem 720 × 1280 képpontos lett, a motorháztető alatt pedig 1,2 GHz-es négymagos processzor található 1,5 GB RAM és microSDHC kártyával bővíthető 16 GB belső memória társaságában. Az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszert futtató, 8 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamerával, valamint 3200 mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett Galaxy W elsőként csak Dél-Koreában kerül forgalomba, ahol 499 400 wont, vagyis nagyjából 108 500 forintot kér érte a Samsung.

Előzmények

  • Készül a Galaxy W

    Dél-Koreában debütálhat a világ más régióiban Galaxy Mega 2 néven bejelentésre kerülő héthüvelykes Samsung okostlefon.

  • Samsung Galaxy W – racionális döntés

    A Galaxy S Plus tudásával, kicsit kisebb kijelzővel, hasonló árban érkezik a W, ami igazából semmi különös, csak simán jó.

Hirdetés