- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Kedvelem a Samu felületét, hogy az most 6.2 vagy 7.0 nekem lényegtelen.
De, azt a Samsung részéről rangon alulinak tartom, hogy az S24 szérián még a 14-es Android fut. -
Predatorr
őstag
Elfogadható hardverrel...
-
CsabaZz
tag
A február effektíve még téli hónap, szóval a jelen idő használata még okés.
Téma: ugyanilyen cirkusz volt anno az S3-nál is, amikor nem kapta meg a 4.2.2 frissítést, mert startup problémák voltak az 1 GB-nyi memória miatt, de bezzeg 768 MB memóriával rendelkező más modellek megkapták. Szóval a Samsung az Samsung maradt.
-
Azért ez nagyon cinkes.
-
klaya86
senior tag
Én is ugyanígy vagyok vele. Marad az S23u még egy évet aztán meglátjuk. S21fe után kis kitérővel azért tértem vissza a Samsunghoz,mert nekem nagyon bejön a rendszer és hogy az updatek időben érkeztek. De ez elég fax húzás tőlük, hogy nulla kommunikáció, pedig fél év csúszás után egy ekkorra gyártónak illene valamit nyögni, hogy mi a helyzet. 5-600ezer forintnál már bőven megfizetjük a szoftvert is.
-
janeszgol
félisten
Ha ezekre is kijött, utána jöhetnek az olyan alsó kategóriás vackokra, mint az S24 és elődei.
Nem baj tanultam az esetből 5 évnél hamarabb nem veszek Samsung telefont. Apple-t simán, de Samsungot nem fogok. Majd az S23 után jó lesz az S28. Vagy használtan az egyik utódját. Újonnan 5 évente max 1 Samsung. Nem pénzelem ezeket a g*ciket. -
Luser2000
addikt
Első bekezdés végén:
"... Samsung korábbi ütemtervét követve, most már biztos, hogy télen sem indul meg a közzététel." indul --> INDULT
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó