- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbomann
tag
Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz megint újjítás? A 4S -nek a gpu 7x gyorsabb, de nem használja ki. Akkor meg minek, de 3 év után tényleg jobb lesz a 4S, de akkor meg minek.
amoled super micsoda zsír király, de nem raktak bele új dolgokat csak a számokkal hadakoznak. Így kartel gyanus, mert a szoftverre nem gyúrnak annyira: A szoft íróknak is rém álom és így évente cserélgetni nekem nem bejővős cucc. 4S nem témázható csak JB, de úgy meg a saját pénzedet vett programok nem frissítheted. Meg a JB ellenes győztes apple nyert. Szóval van egy vas ahol a plázában lehet gizdázni.
Ha 3 év és jó szoftware optimalizált dolgokat adna samuka, mint iphone tulajdonságai lennének tuti ez lenne a befutó. Nekem a suport a fontos, mint nokia fan ként tértem meg sok lovét el is baxtam, azóta csakis a szuport. Hiába jön ki nyomika ilyen olyan cuccal, én azt magasról leszarom. Hiába nem tom melyik nyomi volt, de tetszet az a megoldása, hogy huzzogatni kellet alkalmazások között. Zephyr megoldottam, de az meg boszantó tulajdonsággal bír számomra.
Viszont nem volt szép dolog, hogy mennyire jól ment nekik aztán szartak a fejünkre és vissza gondolva ŐK is csak etettek. Most a samu ezzel csak ráncfel varrást kaptunk, de majd jővőre majd ámulok, de ez az első 3 is csak amoled tetszet.
-
Turbomann
tag
Miért nem inkább a rendszerre gyúrnák jobbra? Hiába a 4 mag, ha nem tudom kihasználni. Ha inkább gpu- fejlesztenék és össze állna a többi gyártóval a kijelző egységestése terén csak a felhasználó nyerne. Így marad a nagy tudás inkompatibilitások halmaza, avagy a kislány discó után megjön vagy nem jön meg.
Így aki távolra gondol az már most tudni fogja a penge már nem is lesz annyira penge.
Vagy most a lwww hoki toki.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest