- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Na ez az.
Megértem én, hogy gyorsabb ahogy fejlődik, viszont jelenjen is meg rá az 1.0 user számára is. Akik megveszik ezt a mini-t nem biztos, hogy el akarnak vagy tudnak térni a gyári romoktól.
Az pedig, ha lassú lesz, vagy meg sem jelenik időben a jövőben, akkor így jártak. -
arn
félisten
válasz
Remus389 #189 üzenetére
egy ideje en is a nexus romjait hasznalom a galaxy sen- a multkor el is csodalkoztam, hogy az s2, s3 is lassabbnak tunt a mediamarktban. persze teli vannak nyomva minden sz*rral, meg lehet mennek x ideje, de akkor is.
pedig emlekeimben nem volt olyan gaz a samu rom, de most mar egyre inkabb a nexusok fele hajlok, jobb hw ide vagy oda.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #185 üzenetére
"futnak rajta a játékok, gondolom elég szmusz és gyors a jelly beannek, 1 giga ramnak, ketmagos procinak köszönhetően, jól néz ki és olcsó lesz"
Tök jó. Jövőre mi lesz? Ne egy több hónapja bemutatott OS fusson már simán rajta, hanem mondjuk a két év múlva bemutatandót is normálisan menjen.
Na itt van a kulcs probléma. -
blade zte
őstag
"Rájöttem! A Samsung jólárasítja majd ezt a készüléket, úgy 50-60 körül a világ minden szolgáltatójánál akciósan, így elárasztva a világot Karácsonyig, hogy a következő évben már jóval feljebb ugorjon az átlag júzer ingerküszöbe és szükséglete, így generálni mesterségesen a jövő SIII és SIV vásárlóit!"
Elöször is ezt a zte már megtette, mert már ennyiért adja a 2magos telóját,másdoszor motorola atrix 2 is ennyibe kerül mostanában már lassan(amikor megjelent akkor 90 volt).
Harmadszor karácsonyra megjelenik a 4-magos mtk6589.Kinek kell az ingerküszöbét emelni?
-
justaview
senior tag
Na az ilyen húzások miatt pártolok át az almások táborába 3 év android után (SI, SII, Tab 10.1). Ott nagy valószínüséggel 3 év múlva is kapok szoftverfrissítést.
Ott majd más bajod lesz.
Nekem ipad3 van, és nem frissítettem ios 6-ra, mert feleslegesnek találtam, tökéletesen megy 5.1.1.-el.
Az okos telefonok megjelenésével elterjedt ez a frissítés mánia (és ezzel nem bántani akarlak). Sokan úgy várják, mint valami megváltót, csak azt nem értem, hogy ha ennyire nem tetszik az az oprendszer, illetve felület, ami a kütyüjükön van, akkor minek vették meg? ...azért, hogy majd hátha jön egy frissítés, amitől majd egyszer jó lesz? SGS2-n nekem még mindig 2.3.4 van és szuperül teljesít. Érdemes a neten megnézni, hogy jártak jónéhányan, akik frissítettek 4-re.
Mellesleg az iPad1 már nem kapott iOS 6 frissítést, szóval a 3 évre ott sincs garancia.
-
Remus389
veterán
elofizetessel 40-60 lesz
mennyi most egy sgs advanced kb 5k-s előfizetéssel?
attól viszont jobban néz ki
eladnak ebből is milliókat , nem kell aggódni
futnak rajta a játékok, gondolom elég szmusz és gyors a jelly beannek, 1 giga ramnak, ketmagos procinak köszönhetően, jól néz ki és olcsó lesz
olyannak jó akinek sgs3 túl nagy, de olyat szeretne
nem kötelező megvenni, Szerintem még az eredeti sgs-tol sem sokkal jobb...
-
keIdor
titán
válasz
Remus389 #181 üzenetére
Inkább hiszek saját tapasztalataimnak...
Azt gondoltam, hogy neked tetszik mivel még mindig SGS-ed van és így kötelességednek is gondolod megvédeni ezt a kijelzőt... ezt a kijelzőt 1 éve el kellett volna már felejteni, annak idején a 3GS után hú meg há volt, de ma már vicc 40k felett adni ezt a technológiát, tetszik vagy sem így van. Az meg hogy fakó a P meg gyenge a kontraszt... de persze így is nézhetjük, ez meg egy túlszaturált mesevilág sok pixellel és harmatos fehérrel, de inkább nem írok többet.
Nem bántásból, de mikor kiderült a 800x480 PenTile, már tudtam, hogy itt leszel és véded majd.Remusz911: iPhone 4-et írt, ne terelj már.
-
Remus389
veterán
csak arra gondoltam hogy legtöbben nem a speckokra izgulnak
bemennek, megnyomkodjak
csinos, gyors, szép a képe, olcsó, és hasonlít a sgs3 -ra ami túl nagy, és odairjak hogy dual core
lányok majd a fehéret, fiúk majd a kéket (ami szerintem nagyon szép lesz )
sikeres lesz
ára függetlenül 87 ezer... és ez még javulni fog
azért is olcsó mert már kiforrott, régi alkatrész pl a kijelző
-
No.01
addikt
válasz
Remus389 #174 üzenetére
Nyilvan nem… de v.mi olyat keres ami jol nez ki (csajos) nem tul nagy , jol birja suflaval es esetleg meg a kameraja is jo.
A tibbi csak azert fontos mert ha o egyszer leteszika voksat v.mi melett akkor az addig marad nala amig vegleg tonkre nem megy.
Ezert kellene egy olyan telefon ami meg esetleg 2-3 ev mulva is megallja a helyet. -
No.01
addikt
Ezert nagyon kar!
Baratnomnek nagyon tetszik az S3-am, de neki az a kepatlo egyszeruen nagy. En kis naiv - a HSZ-eket olvasva tobbed magammal - azt hittem, h jon egy jo, idotallo, valoban kellemes telefon annak megfefelol specifikacioval erre tessek!
Komolyan mondom ez meg viccnek is rossz! Ki fogja ezt megvenni ilyen formaban ennyiert??
Vagy legalabb nem hivtak volna S3 mininek...Igy most marad neki a Motorola Razr M-et... az talan jo lesz igaz kicsit tartoka Motorolatol ill az aratol, de mostmar nincs mas a kalapban
Samsung ez nagyon nagy bakloves volt! A kezdeti spekulaciok fele belekerult volna ujabb 10 millios peldanyszamot tudtak volna produkalni igy marad azok telefonja akikre rebeszelik majd az uzletben mert ugye az S3-rol mindenki hallott...
-
hajbel
addikt
gsmarena.com-on kint van egy preview, gyakolatilag minden kérdésre kiterjedő teszt.
-
kiskaktusz
addikt
Leülhetnének tárgyalni a SONY-val, hogy igazából mit is jelent a "mini" szó jelentése..
-
Kajt
tag
Rájöttem!
A Samsung jólárasítja majd ezt a készüléket, úgy 50-60 körül a világ minden szolgáltatójánál akciósan, így elárasztva a világot Karácsonyig, hogy a következő évben már jóval feljebb ugorjon az átlag júzer ingerküszöbe és szükséglete, így generálni mesterségesen a jövő SIII és SIV vásárlóit! ...
Ha nem ezt teszi, akkor egy tucat sok közül. Amúgy nem rossz, csak ezért az árért vicc. Marad kinézve az S2. -
bok92
addikt
Azt viszont eltudom képzelni,hogy sikeres lesz...
Hiába nem olyan überfrankó a speckó,de mégiscsak sgs3 meg még mini is.A név eladja simán.Legalábbis elképzelhető... -
agabe
addikt
Lassan masfel eves S2-es jobb.
Galaxy axe 2-nel, advance-nel pici rambam tobb...masban semmi ertelme az egesznek.
Htc one s sokkal jobb nem vitas ha a speckokat nezzuk...meg kell majd tudni ramkezelesben mennyi leaket bir ki az appokbol, de osszessegeben ez igy, ilyen aron csekely.
Jo vetel 80-90 ezer kozott lenne ujonnan fuggetlenul. Tobbert draga. -
Coolr77
csendes tag
Elegem lett abból, hogy a samsung ilyen szinten hülyének néz, csak ontja magából a sok túlárazott ráncfelvarott sz*rt, szoftverfrissítés meg már a tavalyi készülékekre nincs. SGS II-re mikor lesz JB? Tab 10.1-re miért nem lesz JB? SGS I-re miért nincs hivatalos ICS se? Nem bírja el? Francokat. A samsungnak nem érné meg, mert akkor nem lenne aki megvenné az idei "zászlóshajót" (igen, azt a vágódeszka SIII-at pl.)
Viszont collonként van terméke. Tökjó.
Na az ilyen húzások miatt pártolok át az almások táborába 3 év android után (SI, SII, Tab 10.1). Ott nagy valószínüséggel 3 év múlva is kapok szoftverfrissítést.
Köszönöm Samsung, hogy "megbecsült" felhasználód lehettem! Majd az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
edward2
addikt
Hát őszintén csalódás. Samsung már jó úton járt pedig.
Egy külföldi fórum bejegyzést idézek.
"Samsung már majdnem közel járt. Övék a legjobb 4.8as telefon, a legjobb 5.5ös telefon és most övüké lehetett volna a legjobb 4.0-4.3as legjobb telefon díja is. Miért nem ez történt?"
-
Xero
nagyúr
Csak nem voltak képesek olyan készüléket összerakni, ami valóban csak a méretében mini. Sajnálatos. Így ennek ilyen formában nem sok értelme volt.
Pedig becsület szavamra mondom, ha kijött volna egy ilyen méretű készülék normális kijelzővel SGSIII paraméterekkel (amivel van remény rá, hogy hosszú távon is normálisan fusson a rendszer), akkor bizony megvettem volna második telefonnak.
-
georgooo
csendes tag
Az xperia p koroket ver erre a gepre emellett csak a memoriabovithetoseg es a jellybean szol.
-
Bailey
senior tag
válasz
kolesnorbi #157 üzenetére
Én azokra gondoltam akik megengedhetnek maguknak egy SIII-at vagy One X-et, és csúcshardvert akarnak, olyat ami még két év múlva sem lesz nagyon elavult, viszont az androidos csúcsmodelleket kényelmetlenül nagynak tartják. Márpedig tőlünk nyugatra sok embernek van ennyi pénze, mint azt az SIII és iPhone eladások mutatják. Az a két Sony amit mutatsz kissé elmaradnak a felső kategóriától.
-
Nazara
őstag
Imádtam a Galaxy S-t, csak az egy mag és a RAM volt kevés, a gyári rendszer néha igen-igen akadt/belassult. Ez a telefon viszont külsőre nem tetszik annyira, plusz az a kb. ár is eléggé vérmes. De majd idővel megtudjuk, mit alkottak.
-
n97vevo
csendes tag
Kár érte
. Ez inkább Nexus S+
-
Bailey
senior tag
Tehát továbbra is marad az eddigi helyzet: akinek erős hardver kell kis méretben továbbra is kénytelen iPhone-t venni, mert androidos készüléket nem talál.
-
sgery
őstag
Végülis jó teló ez csak messze túl van árazva. 70-80e-ret simán megérne.
Az, hogy nincs egy szuperszámítógép alatta nem feltétlen jelent rosszat, ezen a konfigon 10éve még a legújabb játékok is elfutottak pc-n -
Remus389
veterán
tényleg úgy néz ki mint a nagytestvére lekicsinyítve
egy nem hozzáértőnek legalábbis az, talán feltűnik neki ha közelről vizsgálja nem olyan éles, de egyébként hasonlóan néz ki és hasonlóan gyors és olcsóbb
ennyi
a krómkerete ennek viszont már szélesebb(mintha visszatértek volna az eredeti SGS-hez), per lesz ebből
sgery ez a nyitóár, az mindig jóval magasabb, várni kell és kiderül
a Samsung nem a tech geek-eket veszi ezzel célba, hanem a kevésbé hozzáértőket(és valljuk be nekik jó és ők vannak többen)
-
arn
félisten
kb annyival jobb, mint a regi galaxy s, hogy tobb benne a ram, meg ketmagos a9es proci van benne. a grafikus teljesitmeny eleg hasonlo. ha egy normalisabb, modern soc kerult volna bele, akkor elgondolkodtam volna rajta - ez jovore kb a beleposzinten lesz hasznalva.
-
pityaa23
senior tag
Hát akkor még mindig nem kell cserélni a jó öreg kis SGS-t!
JB-vel gyors is, szép is. Pedig már vágynék valami újdonságra, de valahogy sosem jön össze..
-
Remus389
veterán
azért nem olyan rossz az, tudom HTC One-X meg retina után téged zavar, de valóban csalódás ...
ha a jó dolgokat nézzük: SGS3 dizájn, Gyári Jelly Bean és utódai(nyílván 1-2 főverzió még lesz rá), kétmagos processor erős GPU
az árát úgyis lejjebb viszik, ha nem veszik, de venni fogják
egy átlagember ezt látja: tetszetős külső(lehet lesz szürke is), kezelhető méret, színes+kontrasztos kijelző, gyors működés...
nem azt hogy "gagyi novathor processor, de mééé nem ekszi-nosz b+ ! " meg miért pentájl
?
-
arn
félisten
válasz
Remus389 #139 üzenetére
az en galaxy s retro telomon jb (a nexus natur romja) van... hasonlitasi alapnak:
webbongeszos benchek:
SunSpider: 2483 vs 1955 (+27%)
BrowserMark: 74455 vs 90971 (+22%)
Vellamo: 976 vs 1377 (+41%)3ds grafika:
NenaMark 2: 27.3 vs 31.9 (+16%)hat ket ev alatt, ez nem tul sok
persze a szintetikus procitesztekben sokkal gyorsabb (barmi ami a9es), de hat egy a8as egymagostol nem lehet sokat varni. meg jo, hogy mostanaban sokkal tobb mindent csinal a gpu, igy nem igazan zavaro a lassu proci.
-
Remus389
veterán
kár....
a kijelzőt sajnálom leginkább, a design se annyira jön be
de a kijelző az ugyanaz mint bő 2 éve az SGS...
pedig kihozhattak volna ütősebbet is
a proci az okés, gondolom Jelly Bean-el jól működik a kis gép, 1 giga ram is korrekt
áhhh....
viszont a "nem hozzáértők" venni fogják, a csajszik, végülis szép, csinos, gyors kis teló
üzletileg sikeres lesz (hisz végülis egy SGS advanced új burkolatban, több rammal), tehát a fejlesztési költségek alacsonyak
de nem a geekek-nek készült
-
arn
félisten
hat bakker, ez sz*rt se er igy... ez egy kozepkategorias telo (lassan az se). csak a nevet aggattak ra a telora, hogy jobban eladhato legyen.
The Samsung Galaxy S III Mini features the NovaThor U8420 SoC, which features a dual-core Cortex-A9 processor, clocked at 1 GHz. Graphics are handled by the single-core Mali-400 GPU and there's 1GB of RAM available.
-
bok92
addikt
Hát sajna igazak a hírek...[link]
-
Oppenheimer
nagyúr
400 euró ezért a fosért? Fele ennyit érne... Ráadásul szuper-pixeles wvga samoleddel... Legalabb lenne rgb.
-
arn
félisten
válasz
hurrikan #130 üzenetére
tegnap meg fennvolt ezen az oldalon
csak remelni tudom, hogy nem az ace2 magasabb orajelu socet kapta. a ghz koruli csodakban csak egy single mali400 van, az meg halottnak a csok (s2ben is mp4 volt). szoloban az sgx544 sem lenne nagy eresztes.
az ujabbak csak 2013ban jonnek. egy krait siman elfert volna benne
-
hurrikan
addikt
Kár hogy a leírt soc nem is létezik: [link]
Hol van itt U8420?
valami nem oké.U8540-es van, de az meg 1,85Ghz és 32nm
-
cabal
tag
Bemutatták már?Rákerestem, 18h-tól lesz a bemutató.
-
Engikrisztus
tag
Drágább lesz,mint egy xperia ion,pedig az minden tekintetben jobb ennél a minikénél.(persze a kijelző méret...)
-
boben1998
tag
15000-20000 forinttal olcsóbban lehet HTC One S-t lehet kapni, ami ezt minden szinten a porba tiporja. De még ki tudja mi fog estéig kiderülni.
-
blade zte
őstag
válasz
Mr President #113 üzenetére
Lehet hogy van csak ugyanolyan politikát folytat mint az apple: Ott is az ipad minit úgy lebutítja, hogy még ipad 2-öt is megérje megvenni emelett.Közben a google? Az 100 dolcsival olcsóbban a csúcskategóriás tabletet nyújtja, csak a kicsi extrákat hagyják ki, ami úgysem számit jelentösen(feltéve ha bluray filmet akarsz lejátszani, akkor 16gb sd kártya nélkül aligha elég)
Itt meg a samsung is hasonlóan csinálja (mmm enyhe déja vu a nevében): olcsósít itt is, rosszabb lesz minden téren, hogy meg kelljen venni a jó drágát ha mégis a jót akarod.Itt is jelen van az olcsó alternatíva például a 4.3 hüvelykes xiaomi m2 személyében, mely 310 dolcsi, áfát plusz boltok extráját beszámítva is valamivel olcsóbb(boltokban 400 dolcsi=80 ezer elörendelve, +27% áfa, ami összesen úgy 500 dolcsi, amire semmi nem jön már, és így lesz 10-120 ezer forint. vám nem nagy)
-
dali.78
tag
mini = 4" ????
-
xenom0rph
őstag
Csúnya
-
feketepeti
aktív tag
Ez így kuka, nagyon messze van az SIII-től, már ha ezek tényleg a végleges specifikációk.
4"-ban, jobb felbontással, kicsit vastagabb kivitel és erős akku, világbajnok lenne.
-
Mr President
senior tag
Mindent csináltak csak azt nem amire várnak nagyon sokan. Alapnak kellett volna lennie a 720p kijelzőnek, 1 giga ram, micro SD így elég lett volna a belső 8giga, prociból két mag is elég(esetleg S4, azzal tuti vitték volna mint a cukrot). Ha ezt összerakták volna elég jó eladásokat produkált volna.
Nem is értem, nincsennek emberei a samsungnak különböző szakportáloknál? Olvasgatni ténylegesen mire lenne igény? -
callmeakos
veterán
Rókabőr lvl. over nine thousand....... Problem?
-
gaben1117
senior tag
Ezért a rakás szarért hogy lehet 400 eurót elkérni?!!
-
Jadro
veterán
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy ugyan miért ezt venném meg egy S2 helyett? (Amennyiben igazak a kiszivárgott infók.)
-
Misály
addikt
Szappantartooooo!
-
fatal`
titán
Inkább az Xperia P, olcsóbb, nagyobb a felbontása, igaz nem super amoled. Ez így semmi
De még házon belül az Ace 2 is jobb vétel ennél.
-
ChipKng
aktív tag
Azert meg a temetessel varjatok meg amig az aldozat tenyleg meghal... nem kell az elso remhirre elhantolni!
Teny, hogy ha ilyen speckokkal hozzak ki az nagyon gaz, de lehet csak vmi gerillamarketing resze (bizom benne).
-
Látom, ma mindenki egyszerre menstruál.
-
daniel909
addikt
ennyiért a kutyának sem kell majd. ennyiért már nagyon jó telefont lehet kapni, nem ezt a viccet. ez egy ...
és egyébként ez a név a vásárlók megtévesztése a legfelsőbb szinteken, mert aki nem ért hozzá, az simán meg fogja venni, némmá SGS3 csak kisebb, KELL!! mi persze tudjuk h ez kb egy alsókategóriás sz** de nem mindenki fogja tudni, és pont ezért megtévesztés az SGS3 a névben
-
Mr.Grincs
veterán
Jók ezek a sablontelefonok. Ugyanaz a telefon jön ki majdnem mindig. Minimális butítással vagy módosítással..Ez kb olyan mint anno amit a sulibüfében csináltak a puncstortával. Lejárt a szavatossága, de másnapra...sebaj mert másnap óriás kókuszgolyo lett belole...osztalytarsam mondta is hogy fura ez a kókuszgolyo... Meg aznap hazafelé sugárba hányta a bosnyáktéren az egyik félig leégett narancssarga kukát, amint megállt a busz es kinyilt az ajto...
-
stbtamas
aktív tag
A nap vicce.. azert ez mar szanalmas a samsungtol.. Egy ilyen f*s telefont kiadni ilyen neven, ekkora arral?
Ennel meg az SII is boven jobb es ennyiert az is megkaphato.
-
vasii
senior tag
fos. ennyiert ezerszer inkabb razr i
-
arn
félisten
310ert galaxy nexust adnak
"kis" telefont akartam, de ennyiert inkabb a nexus.
-
Kis@
tag
Lehetne a neve SIII micro, vagy még inkább SIII nano, esetleg piko vagy atto de semmiképpen se SIII mini...
-
lmisi
senior tag
A gond ezzel a telefonnal elsősorban az ára, másodsorban a megnevezése.
Az eredetinél 2x,3x rosszabb felbontással, látatlanban fele vagy annáál gyengébb procival, ami még a lassan 1,5 éves SII-nél is gyengébb. Tehát kijönnek egy s2 light géppel s3mini névvel. Persze nyilván a mini szó Kóreában retrót vagy gyenguszt jelent -
Ezt szerettem volna asszonynak venni, de az árképzésnél vmi hiba csúszott a gépezetbe. Ennyiért thx but no thx..
-
kenwood
veterán
biztosan nem fognak ilyen specifikacioval siii mini neven kiadni telefont.
ez olyan kozel all az i9070hez,h semmi ertelme nem lenne megjelennie.1.5os ketmagos proci lesz a mininmum es szinte biztosan 480X800 nal nagyobb felbontasu kijelzo.
kamerat 8asra tippelem.
-
crane75
senior tag
Majdnem ugyanaz, mint az Ace2
Akkor már inkább egy Galaxy S2-t éri meg venni....Nem tudom ezt hova szánták -
DemonDani
addikt
válasz
FragMaster #48 üzenetére
több is van
-
sheep
addikt
pont erre számitottam: ugyanaz a forma mint a sgs3 (ez nálam eleve kizárná mert szerintem nagyon ronda, legalábbis élőben nekem nem tetszik)
csak kisebb, hw kb. ugyanaz mint az advance
szóval számomra semmi értelme ennek a telefonnak -
hdanit610
aktív tag
Hát ez nagyon ott van!
Visszatérve: Nem rossz kütyü ez, csak olyan galaxys. Nem unalmas, nem formabontó, csak úgy van, mint egy huszadik ugyanolyan típusú szedán középkategóriás kocsi. Látod a forgalomban, de nem nagyon veszel róla tudomást. Ha kell, elmész és megveszed, de különösképpen nem imádod, csak használod, ennyi. Kb. ezek jöttek le nekem.
Az elnevezés tényleg túlzás, ehhez a névhez ez tényleg gyenge hardver. Ha mondjuk Galaxy S Advance 2 nevet kapta volna a keresztségben, akkor szerintem senkinek nem szúrná a szemét a léte. Így viszont jogos az ekézés.
-
keIdor
titán
Mondjuk 4"-be irreális 720p-t várni, 4.3"-ba is csak a Sony csinálta meg egyedül tudtommal, meg majd most jön a HTC 8X is, többről én nem tudok. 4"-en elég lenne a qHD is RGB mellett
FragMaster: Én sem látatlanba mondom, napi szinten látok SGS1-et, a One X után rettenetesen pixeles, de 1 éve Sensation után is az volt. 800x480-on a Pentile egyszerűen ronda, pixeles, szőrös minden. A 3 éves HTC HD2-nek sokkal élesebb a képe, pedig ott még a kijelző is nagyobb.
-
Remus389
veterán
válasz
FragMaster #76 üzenetére
+1
-
hunter84
aktív tag
Még ha el is fogadnám a telefonban lévő vasat (mondjuk nem ennyiért), akkor is, az alap 800x480-as AMOLED, pfejj...
-
bok92
addikt
No ezek még nem a hivatalos infók.
Lesz valami live stream este?
-
dani3l
őstag
Bejelentik a decemberi sajtotajekoztatot, ahol majd a Samsung Galaxy SIII Mini Advance Plus DuoS-t fogjak bemutatni, amiröl persze egyelöre semmit nem mondanak, de biztosan nagy durranas lesz es leesnek az allak..
Szerk.: bar nem ide tartozik, de ezekszerint megsem lesz okt 17-en new ipad bemutato, ha tegnap nem jelentettek be, mi?
-
autox3c
tag
Én mondjuk Soc-ból azt tettem volna bele, ami az amerikai S III-ban van (Qualcomm MSM8960), a kijelzőnek meg 720p. Az ára kb. annyi lenne mint az S III (minimálissal olcsóbb) és akkor méltó lenne az S III mini névre.
-
Pumpa74
csendes tag
Én azért bízom benne, hogy mást is fognak ma este bejelenteni samsungék.
-
Integra
titán
pedig de, ez a jövő
már másik topicban leírtam miért.
de akkor másképp fogalmazzuk: a csupasz google android holo os a jövő, amit a különböző gyártók ota-n keresztül tudnak azonnal frissíteni, mindenféle elbaszott touchwiz, sense meg egyéb skin nélkül. a google most nem véletlenül szabott meg minimumot hardverben ahhoz, hogy a nexus nevet használhassák. -
dani3l
őstag
Hat szokas szerint megint nem csalodtam a Samsungban.. (szarkazmus off.)
Hivtak volna galaxy mini pronak, vagy valami hasonlo, de ez igy vicc.. minek kell mindent s-nek nevezni? Eddig azert tudni lehetett, hogy az s a samu zaszloshajoja, de most mar szerintem ok se tudjak, milyen keszulekeik vannak. Mindej galaxy, mostmar lassan minden s is lesz. Na mindegy, sokakat biztos sikerult ezzel is beetetni..
-
Probber
őstag
Durva, hogy van pofájuk ezt a hardvert ilyen áron kínálni (ha lehet hinni a hírnek), mikor saját házon belül is vannak ennél jobb ajánlataik. A sok vak csak az SIII jelző miatt fogja megvenni.
(#41) Haaardcore
Nem a legizmosabb, de 3,7es: Sony Xperia Sola? -
BDave
őstag
Épp ez az, hogy több készüléket terveznek kidobni. Felállítanak/felállítottak egy minimális szintet, amit a gyártóknak el kell érniük és utána kiadhatják a telefont gyári rendszerrel. Magyarul szabványosítják az operációs rendszerhez a feltételeket. A gyártóknak is jobb a hűséges vásárló hosszabb távon, mint az alkalmi.
-
a.sebi
őstag
jah ebbe is mehetett volna az exynos 4 magos cucc....es akkor ütött volna ha beleraknak egy 1280 720 kijelzot...nah az egyedi lett volna...plusz 1 giga ra...16 giga belso memo....8 megapixel kamera. .monxjuk ami a nkteban van es ezt 500 euroert adni...az 150 penz...
-
keIdor
titán
válasz
FragMaster #14 üzenetére
Nem az, erősen pixeles az is, de nem csoda 2 éves technológia...
-
BDave
őstag
Ez tényleg szemétség, ezért lesz (talán még idén) egyre több Google-eszköz Nexus marketingnéven, mint ahogy eddig is volt, csak nem olyan sok (évente egy). Több olyan cuccot terveznek piacra dobni, amik egyből a Googletől kapják majd a rendszerfrissítéseket 1-2 éven át, így nem lenne annyira széttagolt az oprendszer.
"Minden esetre, hosszú távon eddig egyetlen cégnek sem jött be, hogy hülyének nézte és a képébe röhögött a saját vásárlóinak." Ez nekem se jött be hosszabb távon, ezért váltottam Nexusra, mert nem akarok hónapokat várni egy szoftver frissítésére. A Nexus lesz szerintem a jövő Android téren, csak elég lassan fog átállni rá a piac, mert baromi sok Androidos gyártó van. Ráadásul szerintem mindegyik megszeretné tartani a már eddig létrehozott imidzsét (a kezelőfelületekre gondolok).
(#63) hdanit610:
"Adnak egy SIII-at kisebb kijelzővel, de amúgy minden paraméterben ugyanaz és olcsóbb?"
Nem, itt az a gond, hogy drága ehhez a hardverhez képest. Ennyi. Ebben csak a Jelly Bean 4.1 a királyság, minden másban sokkal jobb az olcsóbb S2 (ami amúgy jövő hónapban megkapja a 4.1et).
-
hdanit610
aktív tag
Azért nem teljesen értelek titeket. Mit vártatok mégis? Adnak egy SIII-at kisebb kijelzővel, de amúgy minden paraméterben ugyanaz és olcsóbb? Ne már, ezt ti sem gondolhattátok komolyan.
A kérdés ott van, hogy mire kell? Csak azért kell a 4 mag, mert jól hangzik? Angry birds 0,05s-el hamarabb töltődik be? Átlag használatra szerintem bőven elegendő ez a hardver és hozzá a szoftver. Hívás, viber, egyéb kommunikációs eszközök röhögve futnak egymás mellett. Fényképezője hozza az átlagot, szerintem filmnézésre is teljesen alkalmas (ahogy már az SI is alkalmas volt HD/FullHD videók lejátszására). Mi mindenre kellhet még?
Szerintem rendben van, én simán megvenném elsődleges, vagy egyetlen telefonnak is. Igen, kicsit drága, de tudjuk, hogy minden új cucc ára magasan kezd, aztán jönnek a szolgáltatói akciók, stb és talán kellemesebb áron is elérhető lesz. Ne ássátok még el!
-
raulicio
senior tag
Igaz, hogy annyi bajom azért mégis van ezzel, hogy az új szoft verzióhoz kiadnak egy új telefont a régi vagy annál gyengébb hardwerrel, csak azért, hogy a te fél éves telefonod, már ne legyen frissíthető. Na ez a baromi nagy szemétség.
Minden esetre, hosszú távon eddig egyetlen cégnek sem jött be, hogy hülyének nézte és a képébe röhögött a saját vásárlóinak.
Mondjuk egy Acer Cloudmobile 4,3-as 720p-s kijelzővel 1,5 MHz kétmagos S4 soccal 100k pénzbe kerül. Oké, hogy acer és stb, de azért mégis....
-
Haaardcore
csendes tag
Így, hogy még mindig van remény, hogy talán nem ilyen lesz, (kérem adja adója 1%-át a a Galaxy SIII miniben reménykedőknek) bár valszeg igen, most fogadnék rá, hogy egy erős marketinggel sikertelefon.
(csak mondjuk ki kell adni a rózsaszín 50 különböző árnyalatában)
-
vittorio7
őstag
Szerintem a képen található telefon a paramétereivel együtt, a Galaxy Ace III-nak felelne meg!
Ha a kiszivárgott adatokkal megegyező lesz az új Samsung telefon, akkor az is előfordulhat, hogy egyszerűen átneveztek egy másik telefon modellt Galaxy S III mininek! Így nagyobb profitot tudnak rajta harapni!
De az is lehet, hogy még másik telefont is be fognak mutatni!
-
BDave
őstag
válasz
dreamdancer #55 üzenetére
"Ez egy szimpla középkategóriás teló és ennyi"
"nem ezzel fogják elcsábítani a (...) csúcsvasra vágyó népet"Kis ellentmondást érzek a két mondatban
-
raulicio
senior tag
válasz
Haaardcore #9 üzenetére
drágábban
-
dreamdancer
őstag
Ez egy szimpla középkategóriás teló és ennyi. Mondjuk annak nem rossz, de semmi extra, nem ezzel fogják elcsábítani a kicsi-könnyű-elegáns androidos csúcsvasra vágyó népet.
-
BDave
őstag
-
Alwares
aktív tag
Akkor ez most a Galaxy S2 a 3 kinézetével? Én már nem értem..
-
raulicio
senior tag
Ez most komoly?
Semmi bajom azzal, hogy ugyan azt a telefont kiadják 10-szer, de legalább ne nézzék már hülyének az embert.
A harware a közép kategória alját súrolja, a elnevezés és az ára viszont teljesen mást sugall. És ennek még egy titokzatos nagyszabású sajtótájékoztatót is tartanak?? Egy régi S2 százszor többet tud ennél...
-
sparks
senior tag
Na de:
"Minden részletében ismertté vált a Samsung órákon belül bemutatásra kerülő új okostelefonja."
vs.
"A fenti adatokat a hivatalos bejelentésig természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni."Szóval akkor most tuti, hogy ez lesz, de még sem? Én azért megvárnám azt a hivatalos bejelentést is, majd aztán lehet erősen anyázni vagy ki tudja...
-
Ricardo
titán
Ez így, ennyiért vicc. Ha most vennék ebben az árkategóriában telefont, egyértelműen az S2 lenne a nyerő.
-
BDave
őstag
Érdekes, hogy egy ST-Ericsson processzor került bele és nem Samsung-fejlesztés. 112ezerért kicsit drága szerintem. Biztos benne van az S3 neve is.
-
osztraksajt
őstag
Járt így már pár cég, HTC, Nokia, hogy azt hitték hogy a csúcson lehet lazítani, prémium árat fizettetni egyre gagyibb termékekért, meg a supporton spórolni. Úgy is jártak mint a gerely. Arccal előre bele a földbe.
-
Cyberpunk
félisten
Ez így nem váltja meg a világot.
-
V.Dave
senior tag
remélem lesz itthon 500€ is
kkomolyan szurkolok neki, elsőre azt hittem hogy ez csak egy vicc - sokkal gyengébb hardver és brutál magas ár, hát gratulálok samsung.
-
Akkor már inkább S Advance, kb ugyanezt tudja...
-
Cathulhu
addikt
Szanalmas, aki ilyet vesz S2 helyett, az meg is erdemli. De 100% hogy lesz sok hulye es viszi, mert fuuuu, S3.
Rohadjon meg a samsung az ilyenek miatt, de sajnos egyik sem kulonb :S -
easy...rider
őstag
Brutál drága! És nem sokkal gyorsabb mint az S Plus, csak az oprendszer frisebb.
Rossz hogy megveszik az ilyeneket az emberek mert nem lágják át a tudást ami a készülékek mögött van és gyakorlatilag átverik őket. -
Szelley
senior tag
válasz
Haaardcore #13 üzenetére
Javaslom az Alcatel 997d-t vedd fel a gondolkodási listádba!
ezek után én már csak abban bízok
-
kcsa
veterán
Az U8420 létezik egyáltalán? Ha rákeresek csak S3 mini találatokat ad gugli az első pár oldalon. STE oldalán sincs.
-
Reaper
őstag
Azért ez elég kevés...
Továbbra is csak álom marad a normál méretű, de rendes HW-el ellátott telefon. -
bil
tag
Legalább 1 giga ram van benne, és nem 768, mint az ace2-ben és az s advance-ben.
-
szponzor
senior tag
Sony Xperia U nagyobb kijelzővel és S3 formával és nagyobb, bővíthető tárhellyel...és 40k-val drágábban.
-
Pumpa74
csendes tag
The next small thing is already here!
Kár, hogy nem csinálták meg amit mindenki várt és ők is látják az igényt. Mekkora fricska lenne a I5-nek, hogy hasolnló tudás és az a samsungnál csak a mini.
-
gzbotii
nagyúr
Kerem..ez meg S2 szintjet se uti..es ilyen aron nevetseges..
Ez mar inkabb also-kozepbe ilik lassan. -
Mit akarnak ezzel? Pl egy Xperia P simán földbe döngöli (na jó, azon csak 4.0 van, nem 4.1). Ezt nem gondolhatják nagy felhajtásnak
-
sdd2
veterán
A samsung ezt most elbaltázta...
-
smkb
őstag
A Galaxy Nexus meg 320 eur... nem értem... most akkor ez azért lesz drága, mert kisebb, szarabb felbontással, de lagalább a soc is lassabb, mint a Galaxy Nexusban? Ezek szívnak valamit? Vagy elírták és nem 400 eur, hanem 400 koreai won ?
-
dekanov
tag
SII-t vesz valaki újonnan jobban jár, hardverben szinte ugyanaz, picit erősebb, jobb kamera... stb. Meg persze olcsóbb XD. De kár érte...
-
Peterson_
addikt
Azért nem rossz ez, csak az elvárások voltak túl magasak.
Eddig is gyengébb hardverről volt szó, ezzel a felszereltséggel simán lecsúszott a középkategóriába.
Az ára viszont sok picit.
De kb mindenhol ez van most Android vonalon.
Nagyon nehéz jó árban lévő erős középkategóriás típust találni.
Vagy a soc gyenge, vagy kevés a tárhely és nem bővíthető... -
|AP|
veterán
randa, drága... kéremkapcsojjaki...
-
Jimbo75
tag
Feléből mit engedsz? A 400 eurós árat és a specifikációt látva ez a kérdés merült fel bennem. Nagy reményeim voltak, ha legalább megkőzelítőleg hozta volna, azt amit az SIII tud, akkor beneveztem volna rá, de így....
Ennél még az SII is jobb -
CabalX
aktív tag
Ha ténylegesen ezek lesznek a speckók... Akkor ez nem Galaxy SIII Mini lesz hanem S2 minusz.
A több mint egy éves S2-nek jobb a hardverje minden téren mint ennek a "mini" készüléknek. Oké hogy meg akarják lovagolni az SIII nevet de azért egy alsó-középkategóriás hardvernél erősebbet is rakhatnának bele. -
hunter84
aktív tag
Ezeket az elvárásokat fogalmaztam meg egy korábbi cikknél:
- 4"-os 720p kijelző
- min. 1GB RAM
- 4 magos A9 vagy 2 magos S4
- min. 2000-es akksi
- Jelly BeanNa szóval, ha a jelen cikkben is részletezett konfig lesz benne valóban, akkor ez a telefon egy túlárazott két rakás szar, nem SIII mini.
-
Haaardcore
csendes tag
-
keIdor
titán
Super Amoled... vajon ez még mindig az a ronda Pentile kijelző lesz 800x480 mellett? Mert ha igen bukás, alig szebb, mint egy 480x320-as kijelző a Pentile miatt.
-
Misua
senior tag
400 euró...plusz gondolom még az áfa, akkor ez már nem mini
-
Integra
titán
most komolyan azt hittétek beleverik az s3 hardverét egy 20%-kal kisebb testbe? minden esetre szép rókabőr, a lá htc style
a soc meg olyan amilyen, amíg az s3 pörög, nem lesz szabad kapacitás 2 magos exynos soc-ra. minden esetre jól megetették a népet
-
Haaardcore
csendes tag
És most komolyan ez a magyar szolgáltatóknál kb 100 ezer magyar királyi Forintért fog startolni?
-
attisx
addikt
Galaxy S Advance újracsomagolva...
Én sem értem ezt nagy hájpot a Samsung részéről.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ebben a formában szvsz nem lenne sikeres, remélhetőleg vagy jobb lesz a hardver, vagy az ár lesz alacsonyabb.
-
Lasy
veterán
Jó lesz ez, de nem ennyiért.
400 euro nagyon sok érte, és nem fog elkelni itthon. -
DS39
nagyúr
az ár túlzás, az aksi kevés.
egyébként jó lenne. -
dani993
senior tag
Ez egy vicc. Ennek kell sajtótájékoztató?
-
chabusch
tag
Pár napja a Samu mobilos részlegének a vezetője azt nyilatkozta az SIII mini kapcsán, hogy Európában van igény egy olyan telefonra, amely kisebb az SIII-nál, de egyébként ugyanazt a specifikációt hordozza. (Egy ilyen igény egyébként tuti van, és az én volnék)
No, ez a teló nagyon nem tudja kielégíteni ezt az igényt, ezzel a vassal ráadásul még drága is.
-
_Mario_
tag
hát ja ugyan az a hardware ami az s3 ban vagy 4 collon mekkora király lett volna
-
Na, erről ennyit. Ez nem kistestvér, hanem kismacska... Hiba volt ez a név.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest