- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
elofizetessel 40-60 lesz
mennyi most egy sgs advanced kb 5k-s előfizetéssel?
attól viszont jobban néz ki
eladnak ebből is milliókat , nem kell aggódni
futnak rajta a játékok, gondolom elég szmusz és gyors a jelly beannek, 1 giga ramnak, ketmagos procinak köszönhetően, jól néz ki és olcsó lesz
olyannak jó akinek sgs3 túl nagy, de olyat szeretne
nem kötelező megvenni, Szerintem még az eredeti sgs-tol sem sokkal jobb...
-
Remus389
veterán
csak arra gondoltam hogy legtöbben nem a speckokra izgulnak
bemennek, megnyomkodjak
csinos, gyors, szép a képe, olcsó, és hasonlít a sgs3 -ra ami túl nagy, és odairjak hogy dual core
lányok majd a fehéret, fiúk majd a kéket (ami szerintem nagyon szép lesz )
sikeres lesz
ára függetlenül 87 ezer... és ez még javulni fog
azért is olcsó mert már kiforrott, régi alkatrész pl a kijelző
-
Remus389
veterán
azért nem olyan rossz az, tudom HTC One-X meg retina után téged zavar, de valóban csalódás ...
ha a jó dolgokat nézzük: SGS3 dizájn, Gyári Jelly Bean és utódai(nyílván 1-2 főverzió még lesz rá), kétmagos processor erős GPU
az árát úgyis lejjebb viszik, ha nem veszik, de venni fogják
egy átlagember ezt látja: tetszetős külső(lehet lesz szürke is), kezelhető méret, színes+kontrasztos kijelző, gyors működés...
nem azt hogy "gagyi novathor processor, de mééé nem ekszi-nosz b+ ! " meg miért pentájl
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest