- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Remus389 #181 üzenetére
Inkább hiszek saját tapasztalataimnak...
Azt gondoltam, hogy neked tetszik mivel még mindig SGS-ed van és így kötelességednek is gondolod megvédeni ezt a kijelzőt... ezt a kijelzőt 1 éve el kellett volna már felejteni, annak idején a 3GS után hú meg há volt, de ma már vicc 40k felett adni ezt a technológiát, tetszik vagy sem így van. Az meg hogy fakó a P meg gyenge a kontraszt... de persze így is nézhetjük, ez meg egy túlszaturált mesevilág sok pixellel és harmatos fehérrel, de inkább nem írok többet.
Nem bántásból, de mikor kiderült a 800x480 PenTile, már tudtam, hogy itt leszel és véded majd.Remusz911: iPhone 4-et írt, ne terelj már.
-
keIdor
titán
Mondjuk 4"-be irreális 720p-t várni, 4.3"-ba is csak a Sony csinálta meg egyedül tudtommal, meg majd most jön a HTC 8X is, többről én nem tudok. 4"-en elég lenne a qHD is RGB mellett
FragMaster: Én sem látatlanba mondom, napi szinten látok SGS1-et, a One X után rettenetesen pixeles, de 1 éve Sensation után is az volt. 800x480-on a Pentile egyszerűen ronda, pixeles, szőrös minden. A 3 éves HTC HD2-nek sokkal élesebb a képe, pedig ott még a kijelző is nagyobb.
-
keIdor
titán
válasz
FragMaster #14 üzenetére
Nem az, erősen pixeles az is, de nem csoda 2 éves technológia...
-
keIdor
titán
Super Amoled... vajon ez még mindig az a ronda Pentile kijelző lesz 800x480 mellett? Mert ha igen bukás, alig szebb, mint egy 480x320-as kijelző a Pentile miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest