Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Na ez az.
Megértem én, hogy gyorsabb ahogy fejlődik, viszont jelenjen is meg rá az 1.0 user számára is. Akik megveszik ezt a mini-t nem biztos, hogy el akarnak vagy tudnak térni a gyári romoktól.
Az pedig, ha lassú lesz, vagy meg sem jelenik időben a jövőben, akkor így jártak. -
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #185 üzenetére
"futnak rajta a játékok, gondolom elég szmusz és gyors a jelly beannek, 1 giga ramnak, ketmagos procinak köszönhetően, jól néz ki és olcsó lesz"
Tök jó. Jövőre mi lesz? Ne egy több hónapja bemutatott OS fusson már simán rajta, hanem mondjuk a két év múlva bemutatandót is normálisan menjen.
Na itt van a kulcs probléma. -
Xero
nagyúr
Csak nem voltak képesek olyan készüléket összerakni, ami valóban csak a méretében mini. Sajnálatos. Így ennek ilyen formában nem sok értelme volt.
Pedig becsület szavamra mondom, ha kijött volna egy ilyen méretű készülék normális kijelzővel SGSIII paraméterekkel (amivel van remény rá, hogy hosszú távon is normálisan fusson a rendszer), akkor bizony megvettem volna második telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest