- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Remus389 #189 üzenetére
egy ideje en is a nexus romjait hasznalom a galaxy sen- a multkor el is csodalkoztam, hogy az s2, s3 is lassabbnak tunt a mediamarktban. persze teli vannak nyomva minden sz*rral, meg lehet mennek x ideje, de akkor is.
pedig emlekeimben nem volt olyan gaz a samu rom, de most mar egyre inkabb a nexusok fele hajlok, jobb hw ide vagy oda.
-
arn
félisten
kb annyival jobb, mint a regi galaxy s, hogy tobb benne a ram, meg ketmagos a9es proci van benne. a grafikus teljesitmeny eleg hasonlo. ha egy normalisabb, modern soc kerult volna bele, akkor elgondolkodtam volna rajta - ez jovore kb a beleposzinten lesz hasznalva.
-
arn
félisten
válasz
Remus389 #139 üzenetére
az en galaxy s retro telomon jb (a nexus natur romja) van... hasonlitasi alapnak:
webbongeszos benchek:
SunSpider: 2483 vs 1955 (+27%)
BrowserMark: 74455 vs 90971 (+22%)
Vellamo: 976 vs 1377 (+41%)3ds grafika:
NenaMark 2: 27.3 vs 31.9 (+16%)hat ket ev alatt, ez nem tul sok
persze a szintetikus procitesztekben sokkal gyorsabb (barmi ami a9es), de hat egy a8as egymagostol nem lehet sokat varni. meg jo, hogy mostanaban sokkal tobb mindent csinal a gpu, igy nem igazan zavaro a lassu proci.
-
arn
félisten
hat bakker, ez sz*rt se er igy... ez egy kozepkategorias telo (lassan az se). csak a nevet aggattak ra a telora, hogy jobban eladhato legyen.
The Samsung Galaxy S III Mini features the NovaThor U8420 SoC, which features a dual-core Cortex-A9 processor, clocked at 1 GHz. Graphics are handled by the single-core Mali-400 GPU and there's 1GB of RAM available.
-
arn
félisten
válasz
hurrikan #130 üzenetére
tegnap meg fennvolt ezen az oldalon
csak remelni tudom, hogy nem az ace2 magasabb orajelu socet kapta. a ghz koruli csodakban csak egy single mali400 van, az meg halottnak a csok (s2ben is mp4 volt). szoloban az sgx544 sem lenne nagy eresztes.
az ujabbak csak 2013ban jonnek. egy krait siman elfert volna benne
-
arn
félisten
310ert galaxy nexust adnak
"kis" telefont akartam, de ennyiert inkabb a nexus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest