- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
paranoir
csendes tag
Ez már kezd elharapózni szerintem... Dobnának ki egy olyan telefont ami fém, 4,3"-as értelmes kijelzője van, van benne egy erős 1 magos proci, erős GPU, jó kamera és zene... Ez az én vágyam...
Maximális egyetértés. fel nem foghatom, mire jó ez a verseny a milliméterekkel és a gigahertzekkel, négy mag, ugyanmár, engem nem izgat fel, hogy az Angry Birds 0.0023 másodperccel hamarabb tölt be. Masszív, megbízható, igényes külsejű telefon kéne, amin hasít a net, van fejlett zenelejátszója meg egy használható kamerája. A többi sallang.
-
kolosanyi
veterán
Egyetértek, én is így képzelném el. Hozzá meg egy kellemes kezdőárat, és máris kész van az, amire várnék. Ja és megjegyzés: A Galaxyk, meg a Beats marhaság is röhejes fülest kapnak gyárilag. Mindennek nevezném, csak minőségi tartozéknak nem.

(#47) -=Ghost=-
Persze, mert az egy magot nem lehet deep idle módba rakni készenlét közben...
Nincs baj a párhuzamosítással akkor, ha van értelme, de most őszintén, mi a fene használja ki azt a sok magot? Max valami durva 3D játék, azt ennyi. A Nexusomon 720p-s videót nézek, de egy fejlettebb encoderrel simán mehetne a full HD. Akkor minek ilyen proci teljesítmény? Szerintem is inkább másra kéne helyezni a hangsúlyt, nem a Ghz-ek meg a magok növelésére. Nem vagyok ellene a fejlődésnek, de azért ésszerűen kéne mindent szerintem... -
-=Ghost=-
őstag
Miért okoz neked fizikai fájdalmat ha 2 esetleg 4magos proci van egy telefonban?
Pláne 4 + 1 mankó, ami a készenlétre elég és tovább csökkenti a fogyasztást. Ahelyett hogy az álombeli 1 magod készenlétben is szívná az akkut. (Ha nem is olyan mértékben, mint játék közben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Borderlands 4
- Óra topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Commodore 64
- Filmvilág
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs baj a párhuzamosítással akkor, ha van értelme, de most őszintén, mi a fene használja ki azt a sok magot? Max valami durva 3D játék, azt ennyi. A Nexusomon 720p-s videót nézek, de egy fejlettebb encoderrel simán mehetne a full HD. Akkor minek ilyen proci teljesítmény? Szerintem is inkább másra kéne helyezni a hangsúlyt, nem a Ghz-ek meg a magok növelésére. Nem vagyok ellene a fejlődésnek, de azért ésszerűen kéne mindent szerintem...