Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Eloszor is semmi szemelyeskedest nem irtam.altalaban TE szoktad ezt csinalni.
Igen, igazad van, minden Apple hirhez jonnek paran es szetoffolni, szidni probaljak az Apple termekeket es a felhasznalokat. Itt most TE offolsz..
Erveim vannak, azokat altalaban tapasztalatomra epitem. Azt is tapasztalatbol irom, hogy megint itt vagy egy feszultseget keltese celjabol.
Moderatort nem szoktam hivni, mert en nem foglalkozom veluk, mert altalaban azoknak szoktak igazat adni, akik idejonnek nyalat verni -(nem serto szo, mert moderator nem torolte a masik srac HSZ-et amiben ez szerepelt) es azok kapnak pihenot akik elotte is normalis hangon forumoztak...
Szoval a moderatorok itt hasznalhatatlan kategoriaba tartoznak. Ezert sem hivom oket. Inkabb vegighallgatom a magad fajtakat, mosolygok es valaszolok nekik. Altalaban voccesek.gyuloik az Apple termekeket mindezt zero tapasztalattal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest