Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Azért lehet ott görgetni, nem kell a tetejére rakni. Én a 3G kapcsolót a játékok csempe mellé raktam, mert csak a reklámok ellen szoktam kikapcsolni. Airplane mód igazából nem kell, repülőn inkább kikapcsoltam mindig az egészet, hogy még maradjon szufla taxit hívni. A wifit sem kell oda-vissza kapcsolgatni folyton, nekem az is az alsó harmadban van valahol a többi csempe között.
Ami nekem hiányzik az inkább a profilozás. Este nyolc és reggel nyolc között pl. nem kellene 3G, de kellene a wifi, mert otthon vagyok. Máris nem merülne estétől reggelig 40%-ot a teló. De gondolom ilyen app sincsen, mert nem lehet megírni a rendszerhez...
Szerk: Amúgy ez általánosan is jó featúra lenne. Az exchange szinkronizációt is beprofiloznám szívesen, hogy munkaidő után ne zörögjön minden email miatt azonnal stb. De ezt sem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest