- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Depression #40 üzenetére
Jelezd te, nem én húzom fel magam ezen.
Nekem eddig 15 év alatt nem kellett egy azon pillanatban két sim kártya. Céges telót is csak ritkán viszem magammal munkahelyen kívülre, az meg pláne nem hiányzik, hogy a saját mellett ott legyen állandóan a telefonomban. -
Keem1
veterán
válasz
Depression #33 üzenetére
Én csak arra céloztam, hogy egy itthon nem forgalmazott készülékkel kapcsolatosan ritka az, hogy valakinek ilyenje legyen ÉS két kártyát tegyen bele ÉS micro SD-t tegyen bele. Kicsit sok az ÉS. De akinél mindegyik megvan, ott is van megoldás (annak a kevés érintettnek) - jó, persze nem hivatalos, ezt aláírom.
Azért azt beláthatjuk, hogy a hazai S7e felhasználók igen nagy hányada egy simes készülék tulajdonosa (lesz), így ez a probléma náluk nem is fog jelentkezni. Ha valakinél ez gond és nem is tudja áthidalni, válasszon másik telefont. Csak a topik elején elégedetlenkedők felesleges problémázására akartam rávilágítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged