Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Nekem amióta lehetséges mindig dual simes telóm volt előtte meg 2 telefon, most A5 dual van ott is idegesít az sd hiány, a cégem venne új telót és s7 edge dualt ajánlottak, ez a cikk egy lehetőséget mutat be, amit valószínűleg nem fogok használni, de legalább tudok róla.
Szerintem van létjogosultsága ennek a cikknek!
Azért mert nem dolgoztok olyan helyen vagy pozícióban amikor szükséges a céges és privát sim, ne szóljátok le a cikk írót. -
Depression
veterán
Én még arra célzok, hogy ez a cikk arról szól, hogy a dual simes s7 telefonokat hogy lehet bővíteni. Ha szerinted olyan kevés embert érint, akkor a cikk írónak jelezd, hogy szerinted semmi értelme az írásának, és ő is inkább azt írja a cikkbe, hogy minek ez, válasszon minden érintett mást.
-
helixP
nagyúr
Ja. válasszon más telefont.. Aztán mit? Annyira elterjedt ez a tuskó megoldás, hogy lassan már nincs olyan telefon, ami Dual simes. Mert ez a megoldás ebben a formában NEM Dual sim. Nem szabadna annak hívni. Maximálisan releváns a "a topik elején elégedetlenkedők" felvetése.
Azt mondod "ott is van megoldás", csak ezzel a megoldással meg vagy a SIM-et, vagy az SD-t, vagy a telefont teszed tönkre, rosszabb esetben akár mind a hármat. Ez nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest