Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Depression #40 üzenetére
Jelezd te, nem én húzom fel magam ezen.
Nekem eddig 15 év alatt nem kellett egy azon pillanatban két sim kártya. Céges telót is csak ritkán viszem magammal munkahelyen kívülre, az meg pláne nem hiányzik, hogy a saját mellett ott legyen állandóan a telefonomban. -
Keem1
veterán
válasz
Depression #33 üzenetére
Én csak arra céloztam, hogy egy itthon nem forgalmazott készülékkel kapcsolatosan ritka az, hogy valakinek ilyenje legyen ÉS két kártyát tegyen bele ÉS micro SD-t tegyen bele. Kicsit sok az ÉS. De akinél mindegyik megvan, ott is van megoldás (annak a kevés érintettnek) - jó, persze nem hivatalos, ezt aláírom.
Azért azt beláthatjuk, hogy a hazai S7e felhasználók igen nagy hányada egy simes készülék tulajdonosa (lesz), így ez a probléma náluk nem is fog jelentkezni. Ha valakinél ez gond és nem is tudja áthidalni, válasszon másik telefont. Csak a topik elején elégedetlenkedők felesleges problémázására akartam rávilágítani. -
Keem1
veterán
El tudom képzelni (kedves elégedetlenek), hogy hány magyar vesz egy itthon nem kapható (s7 edge duos) készüléket, de annak a kevés embernek itt a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged