- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
#16820480 #58 üzenetére
Egyszer olvastam egy villanytrabantról, aminek ugyebár meghagyták elég sok mechanikus elemét, így a sebváltót is. Csak másodikban tudtak vele elindulni, mert egyesben akkora nyomatékot dobott, hogy eltört mindent. Mellesleg nem is volt nagy szükség a váltóra az elektromotor nyomatékeloszlása miatt, csak nem akarták totál szétcsapni az ótót. Nade lekopok a témáról
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #50 üzenetére
amúgy nyilván ehhez valami áttörés kéne az akkumlátorok terén. ha mondjuk egy aktatáskányi térfogatban tudnának akkora töltést tárolni, az jó lenne.
Na, pont arról beszéltem, hogy a hidrogénes megoldáshoz kevesebb sci-fi kell, hogy normálisan működjön. Az, hogy mit sikerül összehozni tizenhuszonsokon év múlva, azt én nem tudom
az általuk kibocsájtott vízgőz hatással lenne-e a lokális klímára
Jelenleg olyan meghajtásról nem tudok, ami szemetet eszik és pandabébiket pöfög ki, szóval a rendelkezésre álló elérhető lehetőségek közül ez tűnik számomra a leginkább élhetőnek. Az akksik előállítása sem éppen környezetbarát, és az elektronyos hajtott kocsi emellett is csak annyira tiszta, amennyire az áramforrás az. Azért érdemes átgondolni, mekkora plusz terhelést ró a hálózatokra a munkakezdés utáni / munkaidő utáni szakaszokban a miljom autó, amit mindenki bedug tölteni.
Azért ez egy sokkal több komponensű kérdés, kicsit bonyolultabb a megoldása, mint a fenti kommentben említett "Elbaszott világban élünk sajnos"
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest