- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
kristof83 #17 üzenetére
Nexus S-t az expansys-tol mar tudsz rendelni, de egyenlore nagyon draga. Vagy ebay, de akkor meg nem igazan van garancia. Hacsak valakivel meg nem tudod beszelni hogy visszapostazod es intezze el...
En is ot varom egyebkent. Felve szereztem be a Nexus One-t mert hogy nincs sense vagy mas rajta mert az hu de nagyon jo ha van (mert ugye mindenhol ezt olvasni). Aztan miutan meglett rajottem hogy abszolut nem hianyzik nekem semmifele sense vagy barmi mas bor, es ezek utan eldontottem hogy csak es kizarolag Nexus szeria.
-
BoB
veterán
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
El kell fogadni a tenyt hogy ez nem sima, hanem okostelefon. Es elavulas tekinteteben olyan mint a szamitogep. Kijon, egy ev mulva mar nem annyira jo, ket ev mulva mar elavult. Ez van.
Tudom hogy ez a nagy atlagnak nem jo mert nem tud evente uj telefont venni, de meg mindig jobb mintha csak 5 evente lenne elorelepes technikailag. Akkor meg mindig a Pentium III-nal tartanank kb. Meg a Quake 3 es a tobbi 10 evvel ezelotti szoftverek lennenek a menok, az ujdonsag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest