Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
kristof83
üzenetére
Nexus S-t az expansys-tol mar tudsz rendelni, de egyenlore nagyon draga. Vagy ebay, de akkor meg nem igazan van garancia. Hacsak valakivel meg nem tudod beszelni hogy visszapostazod es intezze el...
En is ot varom egyebkent. Felve szereztem be a Nexus One-t mert hogy nincs sense vagy mas rajta mert az hu de nagyon jo ha van (mert ugye mindenhol ezt olvasni). Aztan miutan meglett rajottem hogy abszolut nem hianyzik nekem semmifele sense vagy barmi mas bor, es ezek utan eldontottem hogy csak es kizarolag Nexus szeria.
-
BoB
veterán
válasz
osztraksajt
üzenetére
El kell fogadni a tenyt hogy ez nem sima, hanem okostelefon. Es elavulas tekinteteben olyan mint a szamitogep. Kijon, egy ev mulva mar nem annyira jo, ket ev mulva mar elavult. Ez van.
Tudom hogy ez a nagy atlagnak nem jo mert nem tud evente uj telefont venni, de meg mindig jobb mintha csak 5 evente lenne elorelepes technikailag. Akkor meg mindig a Pentium III-nal tartanank kb. Meg a Quake 3 es a tobbi 10 evvel ezelotti szoftverek lennenek a menok, az ujdonsag.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi