- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Most nem azért, de egy ember érdeklődése is véges. Ezzel az erővel elvárhatnád azt is, hogy aki a WP7 topikban trollt üt, az menjen át az sg-re, meg a handras.hu-ra, meg esetleg az indexre is trollt ütni.
Olvastam anno Bocha megjegyzését, én ettől függetlenül tudom osztani elég nagyrészben moonman meg Erdoke véleményét, és nem csak MS szemszögből (megjegyzem, nekik sem csak MS-szemszögből volt parájuk). Ha jól emlékszem, a külön iPhone topik is kiemelt figyelemmel kísért volt, mert annyi trollt még Hermione és Legolas együtt is nehezen intézne el.
Szóval azért nem úgy kéne mennie ennek, hogy ha az egyik asztalon ott a kaka, akkor minek ugatnak a másiknál, ha rászarnak az övékre is... -
Morden24
nagyúr
Én azt mondom, hogy a fosszilis üzemanyag méltó utódja az, ami utóbbi jó tulajdonságait megtartva (relatíve kötetlen és egyszerű tankolás) képes további előnyöket prezentálni.
Természetesen ha holnap puff jön az áttörés, akkor tőlem lehet elektronyos-akkus is az autó. ha puff holnap jön az áttörés, tőlem lehet Mr. Fusion is, és majd beledobálom a tojáshéjat meg a kólásdobozt.
Viszont jelenleg nem megoldott, ellenben olyan kutak már most is vannak, ahol tankolhatsz hidrogént. -
Morden24
nagyúr
Na most tisztázzuk: a megfelelő topikban a megfelelő védelmezők ugranak rá a megfelelő trollokra.
Másrészről meg már elnézést, de a kommentemben pont arra kívántam utalni, amit moonman tegnap nagyon jól kiparodizált, hogy tökéletes rendszer nincsen, de érdekes módon az trollok szívesen megfeledkeznek 1. arról, hogy az ő portájukon is van kaka 2. ilyenkor nincsen ám statisztikai adat, reagálási sebesség, érintettek száma stb, de ha az ő kedvencük van fikkantva, akkor ezek nélkül kussolj, mert különben hazugság (esetleg be kell mutatnom egy-egy iPhone-topik működését...?).Szóval nem, nem gondolom, hogy a nethiba kisebb gáz, mint az sms-rulett. Én azt gondolom, hogy száni kategória lehozni egy ilyen hírt, aztán még szánibb, hogy egy csomó ember ezt úgy fújja vissza, hogy a címen kívül (ami, mint kiderült, bulváros) nem olvasott semmit. Ebből továbbfejtve pedig nagyonszáni kategória beköpni egy tök normális kommentre egy ilyen trollkodó ovibalhés selejtet.
Tiszta?
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #50 üzenetére
amúgy nyilván ehhez valami áttörés kéne az akkumlátorok terén. ha mondjuk egy aktatáskányi térfogatban tudnának akkora töltést tárolni, az jó lenne.
Na, pont arról beszéltem, hogy a hidrogénes megoldáshoz kevesebb sci-fi kell, hogy normálisan működjön. Az, hogy mit sikerül összehozni tizenhuszonsokon év múlva, azt én nem tudom
az általuk kibocsájtott vízgőz hatással lenne-e a lokális klímára
Jelenleg olyan meghajtásról nem tudok, ami szemetet eszik és pandabébiket pöfög ki, szóval a rendelkezésre álló elérhető lehetőségek közül ez tűnik számomra a leginkább élhetőnek. Az akksik előállítása sem éppen környezetbarát, és az elektronyos hajtott kocsi emellett is csak annyira tiszta, amennyire az áramforrás az. Azért érdemes átgondolni, mekkora plusz terhelést ró a hálózatokra a munkakezdés utáni / munkaidő utáni szakaszokban a miljom autó, amit mindenki bedug tölteni.
Azért ez egy sokkal több komponensű kérdés, kicsit bonyolultabb a megoldása, mint a fenti kommentben említett "Elbaszott világban élünk sajnos" -
Morden24
nagyúr
A Napelem nem elég praktikus?
De, ha a napi közlekedés folyamán a töltést megoldják, vagy ha napfénytetőt építenek minden garázsra
(#43) sheratan: Izgalmas lesz, szép nagy akksikat kell majd cserélni a kutakon percek alatt. A Tesla Roadster ESS-e fél tonnát nyom, és így legalább van valamennyire normális üzemidő azaz izé, hatótávolság, mert az ilyen Wiz meg egyéb szánalmak menjenek a pokolba.
-
Morden24
nagyúr
Nem a feldolgozás, vagy a logisztikai folyamatok bonyolultságára gondoltam, hanem az üzemanyag pótlásának praktikusságára.
Egy pár perc alatt véghezvihető tankolás nem hasonlítható ahhoz, mintha helyhez lennél kötve órákig, míg feltöltöd teszem azt a Teslád 6800-akármennyi akksiját, hogy megtehess újabb pitiáner 300 kilométert... -
Morden24
nagyúr
válasz
Valentino K. #34 üzenetére
Az is nyilvánvaló, hogy miért nincs még mindenkinek elektomos autója, holott a technológiák
Más téma, de kell a frásznak az elektromos autó. Hidrogénmeghajtás, vagy semmi.
Az elektromos autó egy botrányos visszalépés a fosszilis üzemanyagok használatának praktikusságától. Nem mellesleg az áram, amivel 12 órán keresztül töltöd a kocsit, is jön ám valahonnan -
Morden24
nagyúr
válasz
Gabi 8906 #22 üzenetére
Létezik maga a hiba, MS már vizsgálja.
Úgy látszik, páran szeretnek egyből világméretű katasztrófát beállítani, ha olyan brandről van szó, amit nem kedvelnek. Az olyanok esetén, amiket meg lájkolnak, ott az sem gond, ha szintén ezer hasonszőrű hiba van elszórva... nulla objektivitás rulez. -
Morden24
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #19 üzenetére
Miért, neked olyan sok kessed van, hogy nem zavar, ha az Android sms-rulettezik?
És ezzel rekesszük is be a szánifesztivált, ha kérhetem. -
Morden24
nagyúr
Az aktuális iPhone teljes mértékben le van kerekítve, semmi szögletes nincsen benne - csak a hátlapja sík, de attól még nem lesz szögletes.
Egyébként ez a Samu jól néz ki (formára... hogy az ki szerint volt remek ötlet, hogy a logotípia és a gombok egy elemre kerüljenek, ráadásul előbbi ilyen hangsúlyos méretben, hát azt nem tudom, de nem volt komplett, az tuti). WP7-et rá, aztán kérem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest