Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz joey04 #61 üzenetére

Most nem azért, de egy ember érdeklődése is véges. Ezzel az erővel elvárhatnád azt is, hogy aki a WP7 topikban trollt üt, az menjen át az sg-re, meg a handras.hu-ra, meg esetleg az indexre is trollt ütni.

Olvastam anno Bocha megjegyzését, én ettől függetlenül tudom osztani elég nagyrészben moonman meg Erdoke véleményét, és nem csak MS szemszögből (megjegyzem, nekik sem csak MS-szemszögből volt parájuk). Ha jól emlékszem, a külön iPhone topik is kiemelt figyelemmel kísért volt, mert annyi trollt még Hermione és Legolas együtt is nehezen intézne el.
    Szóval azért nem úgy kéne mennie ennek, hogy ha az egyik asztalon ott a kaka, akkor minek ugatnak a másiknál, ha rászarnak az övékre is...

• Morden24

nagyúr

válasz joey04 #57 üzenetére

Na most tisztázzuk: a megfelelő topikban a megfelelő védelmezők ugranak rá a megfelelő trollokra.
    Másrészről meg már elnézést, de a kommentemben pont arra kívántam utalni, amit moonman tegnap nagyon jól kiparodizált, hogy tökéletes rendszer nincsen, de érdekes módon az trollok szívesen megfeledkeznek 1. arról, hogy az ő portájukon is van kaka 2. ilyenkor nincsen ám statisztikai adat, reagálási sebesség, érintettek száma stb, de ha az ő kedvencük van fikkantva, akkor ezek nélkül kussolj, mert különben hazugság (esetleg be kell mutatnom egy-egy iPhone-topik működését...?).

Szóval nem, nem gondolom, hogy a nethiba kisebb gáz, mint az sms-rulett. Én azt gondolom, hogy száni kategória lehozni egy ilyen hírt, aztán még szánibb, hogy egy csomó ember ezt úgy fújja vissza, hogy a címen kívül (ami, mint kiderült, bulváros) nem olvasott semmit. Ebből továbbfejtve pedig nagyonszáni kategória beköpni egy tök normális kommentre egy ilyen trollkodó ovibalhés selejtet.

Tiszta? :)

Új hozzászólás Aktív témák