- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
plaszy #10574 üzenetére
Nem csak te nem hallottál róla... Neten rákeresve sem írnak túl sokat erről. Pedig valós probléma. Nekem tavaly nyáron tűnt fel, amikor az egyik rövidnadrágomból kihúzva a telefont, állandóan aktív volt a kijelző. Azóta teszteltem több nadrággal, öltönnyel is. Kb 10 ruhából kettő tudja ébreszteni a kijelzőt. De pl feleségemnek az összes váltáskájának a belső anyaga ilyen. Minden telefont ébreszt, ahol aktív a dupla koppos ébresztés funkció. Még akkor is, ha más beállítás ezt kifejezetten tiltaná. Pl védelem a véletlen érintések ellen.
-
icemad
nagyúr
válasz
plaszy #10571 üzenetére
Tök mindegy, hogy nálad jó, mert nem ugyanabban a nadrágban jársz, mint goom. A kijelző sajátossága, hogy bizonyos anyagokra úgy reagál, mint az emberi érintésre. Pl kábelek szigetelése is ugyanúgy tudja ébreszteni a kijelzőt, mint random nadrág/öltöny zsebében a műszálas anyag. Ezt csak IRL tesztekkel lehet ellenőrizni. Pl. a telefont az asztalra teszed, kifordítod a nadrág zsebét, és a kijelzőn végighúzva figyeled, hogy a telefon, hogy reagál. Tudom, hogy sokan nem fogják ezt elhinni, de így van. Ha a kijelző reagál a nadrág anyagára, akkor simán előfordulhat, hogy séta közben dupla koppos ébresztésnek veszi a telefon azt, hogy a zseb anyaga hozzáér a kijelzőhöz. Csak figyeljétek meg, hogy ez melyik nadrág esetén fordul elő, és csináljátok meg a fenti "kifordított zsebes" tesztet.
-
kelly416
veterán
válasz
plaszy #10507 üzenetére
Szia!
Én ezt vettem szintén itteni ajánlásra. Nekem bevált.
Szerk.:
Pár nap alatt itt volt extra költség nélkül, és az ára miatt még csak tartaléknak, "ameddig jobbat nem találok" címmel is megéri. Az USB takaró miatt ezzel járok babaúszásra, nem szokott kiabálni, hogy víz ment az csatlakozóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest