- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
jereti
tag
válasz
Pistiboy88 #10269 üzenetére
Együttérzek, egy régebbi telefonnal jártam így, és azóta inkább be van állítva a one drive-ra a fotók, videók azonnali mentése wifin, az egyéb munkaügyi dolgok meg a google drive-ra. Automatikus, és erre az esetre pont jó.
-
kekedi
senior tag
válasz
Pistiboy88 #10273 üzenetére
Esetlegegy szervízt megkérdezni, hogy mennyiért keltik életre, egy adatmentés működésig.
Minden esete respect, hogy ilyen sűrűn csinálsz adatmentést, és "csak" 10 napnyi adat van veszélyben. -
StarKiller89
senior tag
válasz
ehhez a manőverhez mennyit kellett inni?
-
qfm
őstag
válasz
Ha az akkut be tudod kötni, lehet megpróbálnám, hogy kiveszem a simet, ne kérjen pint, és rákötni egy type-c dokkolóra, azzal elvileg bejönne a desktopos felület (csak s10e-vel próbáltam, azzal ment, de gondolom ez is tudja).
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Pistiboy88 #8028 üzenetére
Én úgy tudom, hogy egy ideje már nem változik meg. Szóval lehet a xeh van rajta, de a kód nem változik. Elvileg nincs is semmi különbség... szóval lehet jobb lenne inkább a LUX rá.
Nem tudom az mennyire igaz, hogy ezek a romok a hálózat miatt vannak. Más ország más mobilhálózat.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Pistiboy88 #8025 üzenetére
A szoftver adatainál mit ír utolsónak? Lux?
-
Badboys
őstag
válasz
Pistiboy88 #5857 üzenetére
A Tmobil nem írja ki. Én az SD s FE vel ilyent még nem tapasztaltam, hogy megszakadt a vonal. Az exinél előfordult. Elképzelhető a hálózati hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest