Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissati66
tag
válasz
kisnokia #4080 üzenetére
Szerintem az eMag megbízható forgalmazónak számít, ráadásul 3 év garanciát ad magánszemélyeknek és a termékgarancia leírásában az szerepel, hogy ha a gyártó rendelkezik országos szervizhálózattal, akkor gyártói garanciát kapsz. Viszont a telefon ára elég borsos...
-
Rinocerosz
őstag
válasz
kisnokia #4080 üzenetére
Annyi a különbség, hogy ezek a "szürke importos" telefonokra csak 1 év gyári garancia van.
Egy szolgáltatónál 2 év gyártói garanciát kapsz. Fontos azért megjegyezni, hogy a második évi garancia az már csak ilyen komolyabb hibákra vonatkozik.
Például, ha te a második évben akarsz akkumulátort cseréltetni, akkor már fizetős lesz. Mivel ingyenes akkumulátor csere csak az első évben van.Szóval ha engem kérdezel nem egy nagy veszteség az a második évi garancia. Én anno az s7-et 60 ezerrel olcsóbban vettem meg és mai napig üzemel. Első év végén elvittem, hogy rossza az üzemidő.... blablabla. Kicserélték a csavarokat + akkumulátort. A mai napig aktív használatban van.
Az s9+ és az S20-at azért vettem a Vodánál mert kb. azonos árban tudtam volna szürke importosat venni. A minimális felár meg már megérte azt a + 1 év garit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest