- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendegruz
őstag
válasz
Badboys #5985 üzenetére
nem lehet 3-4 évre tervezni?
most cseréltük le az S7 edge-t több mint 3 év után az FE-re..
nagyon is lehet tervezni, ha vigyaz az ember a cuccra
nem ám mindenki évente cserél telefont...
nekem is 3-4 évente jön el az ideje
az meg, hogy majd a samu feloldja a 4g-s snapisban az 5g-t, egyáltalán nem biztos -
K82
őstag
válasz
Badboys #5930 üzenetére
Nekem is újdonság volt, elsőre rávágtam volna h nem lehetne ugyanaz az IMEI: vmikor régen volt nálam egy alaplap csere Motorola telóban, ott rögtön más lett az IMEI. Lopott telefon esetén is ez az egy "fegyver" ha nem kerül elő, ha letiltatod akkor soha többet nem fogja tudni használni hívásra/mobilnetre. Samsung ezek szerint különutas, másnál még nem láttam ilyen megoldást, főleg h vannak országok ahol az IMEI átírása bűncselekmény. Nyilván egy szerviz megteheti, de ha ők meg tudják akkor más is...
-
samu74
addikt
válasz
Badboys #5831 üzenetére
Azt tudtam hogy a TMX javít, nekem az előző telefonjaimat is azok szervizelték garanciába.De míg az S7-et garanciafutár vitte, addig az S9-nél már postapontra kellett beadni. Pénteken az S20FE is megy szervizbe az usb port miatt.Meglátjuk hogy milyen munkát végeznek, eddig precízen dolgoztak az előtte.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Badboys #5535 üzenetére
Köszönöm.
Még annyit kérdeznék, hogy hivatalosan mi jelöli benne lévő snapdragon 865 procit? Van a Samsung s20 FE SM-G780, ez elvileg a Samsung processzoros megoldás.
Azért érdeklődök ennyire, mert az asszonynak tönkrement a telefonja, és úgy néz ki, odaadom neki a fél éves Mi 10T telefonomat.Most telefont keresek Samsung oldalon is, és az új FE bejön. -
icemad
nagyúr
válasz
Badboys #5328 üzenetére
Közönséges földi halandónak is jobb az 5g. Stabilabb, gyorsabb, a válaszidő minimális. Ez mondjuk online játéknál fontos. Nekem 2 euróval lett több a havi előfizetés ára. Arról nem is beszélve, hogy így talán már lemondhatom a rohadt drága vezetékes netet. Az 5g lefedettség meg kb 90%...
-
mtm800
senior tag
válasz
Badboys #5222 üzenetére
Jah, tegnap vettem én is a médiában akkor még akciós volt. Itt Zalaegerszegen volt jó néhány darab SD verziós fehér, ködös menta, és piros színben. De fogalmuk sem volt ,hogy melyik SD és melyik exy verziós a 8 féle színű S20FE közül.Nagyon nincsenek képben az eladók....pedig még kiszolgálás közben is nyomkodták folyamatosan a mobiljaikat
-
Namelesske
addikt
válasz
Badboys #4871 üzenetére
Mindegyiket érinti, hisz ugyanazok a szoftveres korlátok, csak nem mindegy mikor kezdi és milyen körülmények között.
Az egész 20 széria el van rontva, bárhogy cukrozzák... azóta rossz a Samsung amióta nem Koreában gyárt. Vietnámi telefonok tele vannak minőségi hibákkal, összeszerelés is lutri stb. A kínaiak sokkal profibbak nagyobb tapasztalattal bírnak e téren egyébként, csak politika miatt nem húzhat az USA barát Dél Korea a Kommunista Kína felé.
Amúgy meg ráfogták a Covidra meg most a chip hiányra, de maguk a termékek is rosszak voltak... és most is rosszak. A 21 Ultra is merül, gyenge a térereje, melegszik. Papíron idei fejlesztések, de a valóságban már új korától úgy viselkedik mindegyik mintha 2 éves lemaradásban lenne mondjuk egy iPhone-hoz képest.
Tettek rá egy jó kamerát mindegyikre, mert a legtöbb videós a tartalom 1/3 részét úgyis ezzel tölti, a kijelzőről is lehet beszélni 1/3 részt, a maradékba meg elrejtik hogy melegszik merül meg bugos a szoftver. Majd figyeljétek meg a következő megjelenéskor.
-
tipuka
addikt
válasz
Badboys #4850 üzenetére
Ott is akkor 200k?
Lehet elmennék akkor élőben megtapogatni jobban. Mintha olvastam volna, hogy csak a webshopban 250k, üzletben 200k.
Ugyanaz mm-re pontosan a telefon, ha SD verziós, ha Exynos verziós.
( 159.8 x 74.5 x 8.4 mm és 190 gramm)update: látom már későn írtam, nem nyomtam "F5"-öt
-
samu74
addikt
válasz
Badboys #4809 üzenetére
A samsungnál a hálózati chip meg a SAR érték miatt van ez az ingadozás, pl. Huawei jobb ilyen téren. De ott meg nagyobb a sugárzás amit kap a fejed.
A szolgáltató is sokszor ludas, pl. a Vodafone eléggé kiépítette a 3G hálózatot mert mikor a másik 2 szolgáltató elfelejtette lassan a 4G hálózatot akkor fogtak hozzá a vodánál...Az 5G meg 2 év legalább mire elterjed, szóval a 4G snapis 200 alatt nem rossz.Én tavaly megjelenésekor vettem 190-ért, kb. annyit is ér ez a telefon,tudásban persze.
-
-
válasz
Badboys #4732 üzenetére
Nagyon sok mindent lehet venni helyette.
Ha erőszakos vagy és panaszt teszel minden fronton, akkor előbb vagy utóbb kártalanítani fognak. Ha írsz két emailt akkor hiába várod a csodát, ez már csak így megy. Szerintem leslien tud tanácsokat adni, hogy kell akaratot érvényesíteni. -
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Badboys #4684 üzenetére
Én azt nem szeretem, hogy szét lett szedve 3 kategóriába. S7E volt 700-800 euro és az volt a csúcs. Most meg van Plus, Ultra meg minden de a top nagyon drága lett az olcsó meg egy totál butított. Értem én, hogy jól kaszálnak vele. Én ezért is gondolkodtam Xiaomi-n csak nincs kedvem átköltözni oda. Attól függetlenül szeretem a termékeit. S21-ben is az Ultra ami ténylrg jó, de annyiért nem kell. Bár ha talán a 128 GB elég tárhelynek. Nem tudom egyelőre.
-
-
-
leslien
nagyúr
válasz
Badboys #4543 üzenetére
Munkatársaink tájékoztatása alapján Magyarországon hivatalosan nem került forgalomba S20FE Snapdragon készülék, így nincs lehetőség a telefont ilyen verzióra cserélni.
és ha linkeled nekik a saját oldalukat ? akkor cserélni fogják?
frankon mondom agyhalottak vannak ott is... írj vissza nekik oktasd ki a k@csögöket... -
justmemory
senior tag
válasz
Badboys #4222 üzenetére
Samu74-é sem tönkrement, csak túlmelegedett...
Egyébként sem azt mondtam, hogy mindegyik telefon produkálja, hanem azt, hogy valószínűleg más telefon is produkálhatja - lásd az én példámat; amiből persze az iPhone-al kapcsolatosan sem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
Novemberben navigáltam az FE-vel Szeged-Siófok-Kaposvár-Szeged körön, nem melegedett túl. Ettől samu74 problémája persze élő, ahogyan mindenki másé is. Én akkor HereWeGo-val mentem. -
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Badboys #4197 üzenetére
Ez akkora hülyeség már ne haragudj. Legtöbb dolog amit vesz az ember főleg számítástechnikai nincs kihasználva maxon vagy nagyon ritkán. Minek használja a telefont 100%-on mikor nem kell. Ha majd esetleg 2 év múlva lesz ami jobban megizzasztaná kikapcsolja a Battery Saver-t.
A kérdésed inkább úgy lenne hekyénvaló, hogy miért nem vett olcsóbb telefont ami esetleg elég a felhasználásának. Valljuk be mindenki drágább cuccokat vesz amiket ki sem használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest