- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonex79
aktív tag
Sztem nem jobb a szoftvere a oneplusnak a Samsungnál. Nagyon sokáig voltam nagy tiszta rendszer hívő (nexus telók), ugye a oneplus.is ehhez áll közel csak gyengébb minőségben. Szóval nekem egyáltalán nem volt rosszabb a Samsung rendszere, sőt jobban szerettem. Persze mai napig használom a Google alkalmazásokat mint Gboard, keep, naptár, óra, hiába van rá adott gyártónak is megoldása. Egyenként a szervíz és garancia támogatás is gyengébb a oneplusnak. Persze ettől még nyugodtan vegyél, ez csak az én véleményem.
-
justmemory
senior tag
K82 válaszát annyival egészíteném ki, amit korábban is írt már itt valaki (lusta vagyok visszakeresni, bocs), jelesül, hogy a Samsung azt próbálja csinálni, mint az Apple: rendszerben gondolkozni, rendszert építeni. Nekem pl. az okosórám Samsung, a TV Samsung, és nagyon meg tudja könnyíteni az életemet, hogy ezek kommunikálnak egymással, van DEX, stb. De ha neked ez nem fontos, csak simán egy jó telefon kell, akkor persze lehet a 8T is.
-
K82
őstag
Én pont most szabadultam meg az 5G-s Snapdragonos verziótól, ami a jobbik ráadásul (mármint az Exynoshoz képest) - és holnap érkezik a 8T.
Az ujjlenyomat-olvasó 10/10, azzal nincs baj, ahogy a fotók minőségével sem. Ez volt az első telóm aminél nem éreztem szükségét a gcam-nek, a gyári is teljesen korrekt képeket eredményez, videóban szintúgy.
Van lehetőség itt is gesztusvezérlésre, plusz ha felrakod a Good Lock kiegészítőt extra beállításokat is elő tudsz csalogatni (pl. a swipe irányától függően tudsz programot indítani stb.).
Ami a Samsung szoftvere mellett szólna, az a beállítási lehetőségek tárháza, a hosszabb hivatalos support, Dex mód és a többi hasonló okosság.
Cserébe azért nem lesz olyan gördülékeny, mint egy stock(hoz közeli) androidos teló, főleg nem 6GB memóriával. Eladáskor azért felraktam a legújabb update-et, az üres telefonnál 441 (!) (rendszer)appot optimalizált - viszonyításképpen ez egy Pixelen, OnePlus-on vagy Asus-on belakva max. 150. Nagyon nem mindegy...
Szóval nem rossz telefon ez, de nekem ez volt az első és utolsó Samsungom.
A 8T-vel mindenképpen jobban jársz ha a rendszersebességet nézzük (na meg a +2/+6 GB memória sem hátrány), cserébe nincs vezeték nélküli töltés és hivatalos IP-védettség, kicsit rosszabb kamera (gcam-mel orvosolható) és gyengébb sw support (de ott az xda, rengeteg custom rommal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest