Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
- 

atila4 senior tag Hát ha azt nézem, hogy most az S Plus-omon heti 1-2 hívás van akkor a nagy kijelző miatt a NOte 2 lesz a befutó  Ugyis netezni és videókat nézni szoktam. 2 hónapja van meg az S Plus, de már kevés a hardver.. Skype, net, zene valamikor egyszerre fut a háttérben és van mikor elég jól belasul. Meg videónál érzem, hogy kicsi a kijelző Ugyis netezni és videókat nézni szoktam. 2 hónapja van meg az S Plus, de már kevés a hardver.. Skype, net, zene valamikor egyszerre fut a háttérben és van mikor elég jól belasul. Meg videónál érzem, hogy kicsi a kijelző 
- 

Ricardo titán válasz  bigkrisz96

üzenetére bigkrisz96

üzenetéreArra azért kíváncsi lennék, ha az új iPhone kapcsán jönne egy videó, ami ugyanennyire semmilyen mennyire menne a találgatás, elemezgetés  
- 

bigkrisz96 tag Nincs sok értelme-marketing  
- 

Ricardo titán Mire ez ideér, már a Note II lesz az ellenfél. Azzal szemben, meg csúnyán alul marad. 
- 

xZer0kidx senior tag válasz  Cyberpunk

üzenetére Cyberpunk

üzenetéreezt már tényleg a marketing beszélhette belém, hogy azért kell a pentile, hogy tovább bírja...  ha a note 2-ben nem lesz annyi előrelépés ami miatt megérné váltani akkor én még hosszú ideig maradok a mostaninál hisz nagyon bejön ez a formavilág stb... akkor meg kiderül, hogy hányadán állunk ezzel ha a note 2-ben nem lesz annyi előrelépés ami miatt megérné váltani akkor én még hosszú ideig maradok a mostaninál hisz nagyon bejön ez a formavilág stb... akkor meg kiderül, hogy hányadán állunk ezzel 
 De ez inkább csak olyan költői kérdés volt...(#15) Sacredcow: tudom Note-nál őszintén engem sem zavar úgy igazán, én az élettartamán merengtem el... 
- 

daniel909 addikt annyira unalmasak ezek a videók. a semmiről szólnak. nem csinált kedvet semmihez. 
- 

tzsolesz nagyúr Annyira túl van misztifikálva mostanában minden Samsung ún. alpha promós videó, hogy förtelem. Szerintem igénytelen, ennyi.....  
 Mintha a NASA leplezné le a legújabb Jupiter-járó robotját.. Számomra szó szerint visszataszítóak ezek a semmit mondó videók.
- 

atila4 senior tag Ha kijön lesz gondolkodás, hogy S3 vagy Note2  
- 

ROBOTER addikt A Note II-höz felvehetne pár külsős szoftverfejlesztőt a Samsung (a jelenlegieket pedig kirúghatná), hogy végre a dobozból kivéve is egy a készülékhez méltó szoftvert kapjanak a vásárlók. 
- 

B1T3 addikt Ha nem szúrnak el valamit a Note 2-ben, akkor még az is lehet, hogy megvan a Galaxy Nexusom utódja.  Mondjuk simán kihúzhatnám a Nexus-szal mondjuk a Note 3-ig is (sőt legalább azt érdemes lenne megvárni, amennyiben lesz majd). Mondjuk simán kihúzhatnám a Nexus-szal mondjuk a Note 3-ig is (sőt legalább azt érdemes lenne megvárni, amennyiben lesz majd).
- 

xZer0kidx senior tag eléggé várós  bár nagy meglepetések nem hiszem, hogy érnének már... bár nagy meglepetések nem hiszem, hogy érnének már...(#1) bagkri01: csak akkor kiderülne, hogy az SIII kinézetére épít vagy a másik szögletesebb kamu képére... 
- 

catroot veterán Ennek a csókának a fejét itt szívesen látnám avatarként ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Cyberpunk félisten Kíváncsian várom mi lesz remélem nem kell csalódnom.  
- 

bagkri01 őstag Ezzel a videóval csak egy baj van, hogy nem csinál kedvet semmihez, legalább egy homályos sziluett lenne benne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kerékpársportok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ugyis netezni és videókat nézni szoktam. 2 hónapja van meg az S Plus, de már kevés a hardver.. Skype, net, zene valamikor egyszerre fut a háttérben és van mikor elég jól belasul. Meg videónál érzem, hogy kicsi a kijelző
 Ugyis netezni és videókat nézni szoktam. 2 hónapja van meg az S Plus, de már kevés a hardver.. Skype, net, zene valamikor egyszerre fut a háttérben és van mikor elég jól belasul. Meg videónál érzem, hogy kicsi a kijelző 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)