- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
És elég alacsony a kerítés, ha már ilyen szűklátókörű hozzászólások születhetnek. Sok sikert a hét collos Tab füledhez emelgetéséhez; a Note még pont az a méret, ami zsebben, kézben és fülhöz emelve egyaránt használható.
Nomeg sok kompromisszumot nem követel, szemben egy mezei tablettel, vagy egy kis telefonnal.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Cyberpunk
félisten
válasz wertigo1984 #46 üzenetére
Meggondolom. Cserélem, ha nem lesz sávosodós a kijelzője. De 5,3" fölé már nem kéne menni, esetleg ha tovább vékonyítanák a keretet a kijelző körül, bár már amúgy is elég vékony szerintem. Szóval mindenképpen méret növekedés lesz, ha 5,5"-t akarnak. Lassan meg elérjük a 7"-t ha ez így megy, nem kéne, én direkt nem tabletet vettem, vagyis cseréltem róla.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
wertigo1984
őstag
Elfér nálunk a családba az újabb változat.
(#45) Cyberpunk: ha tényleg megjelenik, nem cseréled le rá?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Cyberpunk
félisten
1 része tuti hogy fake. akárcsak a szifon meg az SGS3-as pletykáknál.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
djapor96
senior tag
-
sajtee
őstag
Ez a méret rohadt jó, tetszik. A Note sem volt túl nagy...
-
Recon666
Közösségépítő
Szerinte szebb lett az SIII-ál.Viszont 5,5 col már nem tudom milyen szebben fér el.
-
kiskaktusz
addikt
Komoly darab. Szóval nem áll meg a növekedés..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
exelsior1
senior tag
Ha ilyen lenne az új Note, kicsit csalódott lennék. Már alapból, ez az 1600*1050-es kijelző, szal minek? A hardver bele fog pusztulni, ohgy ennyi pixelt kiszolgáljon, ahelyett, hogy maradnának a 720p-nél és inkább Samoled+-t kapna, az sokkal szebb lenne, mint egy nagyfelbontású pentile, és hatékonyabb is. A Note-ét is simán cserélném egy 1024*600-as Samoled+-ra, annyi bőven elég is lenne, és a teló is hatékonyabb lenne. A proci is eléggé kevésnek tűnik, hiába a legújabb hatékonyabb fajta, ma még elmenne, de októberre már semmi, akkor legalább legyen 2GHZ-s, akkor mé rendben. Dícséretes az 1m5 giga ram, de az is lehetne 2giga, ha már ma is csinálnak olyat az LG-nél. Egyelőre váltani nem fogja így megérni, viszont azoknak akik a Note-ot eddig kevésnek, gyengének tartották, talán most már megveszik. A Note-osoknak meg majd jön a Note 3 addig asszem tökélesen kiszolgál
Galaxy S10
-
csaabz
őstag
Hatalmas méret, ez már tényleg használhatatlan telefonnak...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
KTTech
veterán
Jellemző... meghozza a futár ma a Note-m és megjelenik a hír, hogy jön a következő... bár szerintem ez még nem teljesen az...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
aram01
nagyúr
hozzám még az 1sem ért el
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
a.sebi
őstag
Ez egy faszság...nem a noteban fog debütálni a sz új generációs processzor....szerintem ugyan az lesz benn mint az s 3 ban...különben miért érné meg galaxy s 4 et venni majd?
És a kijelző felbontása is kamu, ugyan ez lesz a felbontás és remélem super amoled hd plusz os. ..ramból meg marad az 1 gb és a tárhelyet fogják növelni maximum...azt ne várjuk hogy a note 2 mutatja be a mobilprocesszorok és hardver új generációját,
A note kurva jo telefon de még van mit javítani rajta ráncfelvarrás lesz.plusz galaxy s 3 hardver nagyobb órajelen...de az 5.5 öt eltudom képzelni....amúgy egy nnote mini tarolna...mondjuk 4.6 kijelző galaxy s2 méretben -
hito
nagyúr
Engem az az ubuntulife felirat hoz lázba se nagyon
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
petiwr
senior tag
Hát szerintem 5,5 már elég felesleges aki akar tabot vesz inkáb....
-
djapor96
senior tag
válasz buktagt540 #20 üzenetére
Ha az S2-őt és a Note -ot egymás mellé teszed, ugyan ez a helyzet..... a feleségem 5 nap után jött rá, hogy másik telefonom van..... pedig nem rejtegettem, csak direkt nem szóltam, hogy rájön-e.....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
nggabi
félisten
tetszik a méret.
"szenyor dzsíííí"
-
Prof01
veterán
Szép felbontás.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
buktagt540
senior tag
A kép alapján lehetne a neve Samsung galaxy SIII Plus Big is...
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
+1
Ne magszámot növeljenek, hanem akksikapacitást.... persze méretnövekedés nélkül....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
Na végre..... egyértelmű, hogy nem így fog kinézni..... de legalább már elindult a pletyka, hogy lesz....
És ugye nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél....
nem tudom mire cserélném a Note-ot, ha nem lenne Note 2 vagy Note 3
-
FragMaster
addikt
válasz csakstddfor. #14 üzenetére
ps...ráadásul erőlködés nélkül
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
csakstddfor.
tag
Összes samu közül a note tetszik ,de ez az s3ra hajazás..:s
csak azért mondok nemet, mert az igen az hosszabb..
-
Apika
addikt
válasz Mr President #9 üzenetére
Nem feltétlenül lesz nagyobb. Kisebb kerettel a korábbi Note méretében megoldható...
(#12) babosmiki: +1
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Már alig várom a bejelentést!
Nekem a Galaxy S3 kicsinek bizonyult a találkozón a note után.
Várandós!"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
nicu71
addikt
még nagyobb lesz?Imádom!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
pronyo
tag
Ekkora lesz? Simán kinézem a Samuból, de hogy ne 4 magos procit rakjanak bele, azt már kétlem, a kijelző felbontása is megnőtt, ráadásul ha már a legnagyobb telo akkor minimum a 4 mag...
Nekem ennyi elég - i5 2400, 8GB, EVGA GeForce GTX 560 Ti Maximum Graphics Edition, iPad Air, iPhone 4S, Olympus OM-D EM-5
-
Mr President
senior tag
Az előző is impozáns méretű ez pedig tovább nőtt. Nekem már az előző is túl nagy.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
AS
félisten
Egész hír csak egy pletyka.,
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Pete55555
addikt
"...egy kézben tartva aligha kezelhető kényelmesen. Az elsősorban kapacitív stylus használatához optimizált eszköz..."
Ehhez Cyberpunk-nak lesz 1-2 szava"...érkezik." Hatalmas mert nem "...kapott."
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Polllen
nagyúr
Vajon hol lesz a határ?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Boky
csendes tag
ezekre a telókra már kifejleszthetnének egy mérleg appot, simán ráállok két lábbal.
-
BDave
őstag
Csak két mag??? Úúúú de gááááz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest