Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulopatrik
csendes tag
Üdv!
Nézegettem ezt a telefont, eléggé bejövős nekem és jelenleg egy Telenor One Touch-om van (Alcatel OT-990).
Valakinek van ilyen telefonja? Megéri-e a váltás? Tapasztalatok? -
Pröski
csendes tag
Bruttó 47900
forint nem valami olcsó..
-
agabe
addikt
nem erdemes fejtegetni erre miert lesz ics, a regebbi erosebbekre meg miert nem. ez 2012 masodik feleben jon ki, es nem tehetik meg, hogy ne ics legyen rajta, es persze, hogy elfutna ugyanugy a galaxy w-n is, de minden gyarto ugyanezt csinalja (jovo evi belepo telok sem erik majd el mondjuk az sgs1, desire s, xperia neo szintjet hardverben, de JB fog rajtuk futni siman). idei wp7-es telok sem fogjak futtatni a wp8-at...ezzel tudnak eladni tobb keszuleket. ennyi.
-
gzbotii
nagyúr
Megszokhattuk volna. A teljes billentyuzetes keszulekek HW-ben mindig le vannak maradva 1,5-2-(3) evvel az aktualis csucsmodeltol.
Mikor lesz, bar ez olvashato: XYZ gyarto kihozott egy full-QWERTY, 2 magos, 3"-on WVGA (480x800) felbontasu IPS/SAMOLED kijelzos, fullHD videorgozitesre alkalmas 8mp kameraval, 8GB belso tarhelyel + microSD foglalat, 2000MhA kapacitasu akuval rendelkezo telefont.
Kb, 2014 Q2...
-
A_Doktor
csendes tag
"kellemes méretű érintőkijelző"... nem éppen kellemes felbontással
-
korvin98
csendes tag
válasz
Next Win ® #6 üzenetére
vakut?minek 2mp és fixfókusz...
-
makoj
tag
Azért adja ki rá az ICS,mert dobpergés-dobpergés: Nem Touchwiz fog rajta futni,hanem Nature UX! (Gondolom hogy jobban optimalizálták mint a Touchwizt,ezért gyengébb telefonokon is megy az ICS)
A Samsung ezt az új felületet nwgcsinálhatná az ősszes telefonukra is. PL: Galaxy S,Galaxy S Wifi 5.0,Galaxy W,STB)
Amit jelenleg csinál a SAMSUNG Terméktámogatás címén az gáz! (Csalódtam benne)
-
iMaverick
addikt
válasz
AlexTheCube #44 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe Kopi31415 kolléga #37-es hozzászólását..
Többek között ezért sem vennék Apple terméket, de a Samutól sem venném meg az S3-at. Ennyi pénzt "kidobni" egy ilyen ketyerére? Aztán meg jó ha kihasználom a 4-ed tudását!!
-
stbtamas
aktív tag
válasz
FoxiestFox #50 üzenetére
És még azt mondja a Samsung hogy a galaxy S nem bírná el az ICS-t.. de egy ilyen kütyü igen.. Double Facepalm!
-
ics és qvga
zseniális -
nicu71
addikt
válasz
jumbo.jetta #47 üzenetére
teljesen egyetértek....ez valami rettenetes
-
AlexTheCube
csendes tag
válasz
iMaverick #36 üzenetére
Már bocs, de az Apple legnagyobb riválisa a Samsung, ez tény. Az S szériával az Iphone-nak állítanak konkurenciát (természetesen az androidos társak mellett) és itt már árkülönbség sincsen igazán a két készülék között. Ennek ellenére az SIII-as gagyi műanyaggal és fémszerű!!! anyagokkal operál majd negyed millió forintért. Ha valahol akk itt ők is meghúzhatták volna, h az a kis fémcsík tényleg fém, és a hátlap is vagy fém, vagy minőségi műanyag legyen...stb. Én ezért róttam fel nekik a minőséget, nem azért mert a galaxy mini olcsó anyagokból áll.
-
gybazsi
senior tag
Már megint 240*320-as kijelző. nem lehetne ezt már lassan elfelejteni?
-
Youri
veterán
válasz
callmeakos #38 üzenetére
Ez jelzés is lehetne s többi gyártó felé
mert ők talán kiadják a Galaxy S és W készülékekre?
-
callmeakos
veterán
Egy kinyitható bill jobb lenne. De érdekes hogy erre a HWre rátudták huzni az ICSt. Ez jelzés is lehetne s többi gyártó felé.....
-
törölt tag
-
iMaverick
addikt
válasz
AlexTheCube #34 üzenetére
Apple és Samsung? Ezt nem gondoltad Te sem komolyan. Azért nem egy ívásúak! Az Apple-től minden drága és gyakorlatilag jó is... A Samu meg mindenféle árfekvésbe küld telót, a minőség meg... Hát ja!
Viszont ez az ICS tényleg gáz, hogy egy ilyen f@stalicska telóra is van, miközben az általam is birtokolt W-re meg nincs...
-
draco31
veterán
Pár képpontot kispóroltak a kijelzőből. Egy led is elférhetett volna még szerintem. A külső nem vészes egyébként számomra. De élőben lehet változna a véleményem.
-
AlexTheCube
csendes tag
Itt is előjön a Samsung legnagyobb hibája sztem: gagyin néz ki az egész. A legtöbb mobiljukra igaz, még az S3-ra is, kivétel szinte csak a wp-s omnia széria, ami sztem nagyon korrekt és elegáns kialakítást kapott. Itt is BÁRMELYIK qwerty-s telefon különbül néz ki a piacon, mint ez. Anyaghasználatban és designban nagyon alul van (sajnos) a samsung és bárki, bármit mond azért itt zongorázható a különbség az Apple és Samsung termékek között az Apple javára. A hardverről meg annyit h miért 80 ezer forint körül kezd elfogadható gépet összerakni a Samsung amikor a ZTE, Huawei, Alcatel ennek majd a feléből könnyedén megoldja?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Kicsit komolyabb kijelző és hardver, akkor nem is lenne rossz.
-
Benőke
őstag
Jó jó de 240x320
és ehhez még bazi nagy is 118,9x59,3x11,7
Kicsi az aku 1200 mAhNa meg Samsung.
Óne támogatás.
1G Ram alatt felejtős meg 1Ghz alatt
Droidnak ez kell ahhoz hogy használhatóan fusson. 512 semmire sem elég.
Samsungos izé mizé programok kérés nélkül megeszik az összes memóriát.Pedig lenne igény az ilyen telókra. Még ha nem is ez a húzó példány...
-
Youri
veterán
Jesszusom...
-
nebulo
tag
Oh, értem, eddig magokkal meg kijelző felbontással adtuk el a telót, de az alsó szegmensben nem telik ilyenre, adjuk el ICS-sel.
Lényeg: valószínű volt, hogy az OS-szel az eladások véget trükközni fognak, megértem én, hogy új kernel meg új proc architektúrák jönnek, de, akkor is azt látom, hogy ha JégkrémSzendó kell vegyél új telót. Szép...
Meg az is szép, hogy a nem candybar QWERTY-s kínálat... őőő... nem létezik kb. Sony-ban reménykedtem, de ők meg felhagytak a vonallal.
Nem szeret írni a nép? Vagy nem tud?
-
Orton96
aktív tag
Csak még mindig nem értem mi értelme van?
-
bloomberg
tag
válasz
Next Win ® #19 üzenetére
Nekem is tetszik a cha cha, csak kár azért a kék gombért ott a jobb alsó sarkában. Bár mai napig szemezek vele.
-
wolruf
őstag
válasz
MuzikJunkie #2 üzenetére
Dettó. Mindig fellelkesülök a qwerty telefonhírek láttán, aztán lehervad a mosoly, mert valami rém gyenge proci és hardver, meg álló módú, képernyő alá súvasztott billentyűzet amit látok
Ejj-ejj
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Next Win ® #19 üzenetére
Hàt igen, a kis kijelző, meg az ár...
-
vihor
csendes tag
A qwerty miatt elgondolkodtató, egyébként nem nagy szám.
-
Next Win ®
tag
válasz
solanthugor #17 üzenetére
Nekem a HTC ChaCha jött be a legjobban, egyedül a pici kijelző miatt mondtam le róla.
Szerintem egész használható csodafone volt. Bár, az sem lett nép telefon. -
Probber
őstag
válasz
MuzikJunkie #2 üzenetére
Na és a Milestone 3?
-
solanthugor
aktív tag
Kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, sokan próbàlkoztak màr hasonlóval, pl: motorola, htc stb.. egyik sem lett sikertermèk. Bàr talàn az àrral tudnak majd mit alkotni..
-
Tetszik...jöhetne.
-
Ricardo
titán
Nem lenne ez rossz ötlet. A felbontás szerintem ekkora fizikai mérethez kicsi. A kamera még lehet jó is, nem a megapixelek számítanak. Az valóban érdekes, hogy ICS
-
Beri78
őstag
tény, hogy nem egy erőgép, de vinni fogják mint a cukrot ha jóárasítva lesz
-
batai15
félisten
Azért szerintem a samu is túl tud árazni ez is ilyen lesz.
-
batai15
félisten
Első samu ami kinézetre bejön minden másban egy hulladék.. 2mp cam se vaku . Ennyi proci? Ez se lesz egy jo cucc. Mért nem jut a gyártók eszébe össze rakni egy értelmes qwerty telót?
-
spawn21
veterán
válasz
Next Win ® #6 üzenetére
a fixfócus mellé? Miket nem gondolsz!
-
Next Win ®
tag
Egy vakut is igazán dobhattak volna bele.
-
Mathiassa
tag
EZT nem hiszem el! Ez a 850 Mhz-es egymagos vacak megkapja az ICS-t gyárilag, míg a korábbi Samsungok közül csak a kétmagosak kapják meg. A Galaxy W-m az első Samsung mobiltelefonom, de az már biztos, hogy az utolsó is.
-
spawn21
veterán
érdekes, tetszik. csak a felbontás gáz.....
-
Pantal
senior tag
Mi ez a szörnyedmény?
-
MuzikJunkie
aktív tag
De már megint kijelző alá tették...
Úgy hiányzik nekem egy N97, vagy Milestone kialakítású, nagy kijelzős gép. -
Deller2010
tag
Tetszetősre sikeredett, így fehérben pedig számomra különösen jól mutat.
Csak aztán ne legyen túlárazva... ismerve a Samut, lesz ebből még DUOS verzió is, azt másodhegedűs telefonnak elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mérsékelt árfekvésű, írásos csevegésre kiélezett Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich modellel rukkolt elő a Samsung.
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest