- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszfiu18
tag
jajj, most kapcsolok! Nekem is T-s a telefon, de egy home gomb cserekor, amikor kijött házhoz a szervizes kértem, hogy tüntesse el a T-s cuccokat, meg a bekapcsoláskor tünjön el a T- logó stb. és azt javasolta, hogy felrakja nekem a gyári szoftvert, amin nincsenek ezek a hülyeségek! (gyári független szoftver)! Változás nem volt, stabilabb a telefon nem igazából tapasztaltam megakadást sem, sőt, csak telefonálásra és sms írásra használtam az utóbbi pár napban és 3 nap és kb 20 óra üzemidő után raktam töltőre! (net, játék, stb nem, wifi be volt kapcsolva, energia takarék mód bekapcsolva) meglepő? szerintem is... a lényeg, hogy ezek szerint ezért nem kaptam frissítést!
De köszönöm az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged