- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
rosszfiu18
tag
jajj, most kapcsolok! Nekem is T-s a telefon, de egy home gomb cserekor, amikor kijött házhoz a szervizes kértem, hogy tüntesse el a T-s cuccokat, meg a bekapcsoláskor tünjön el a T- logó stb. és azt javasolta, hogy felrakja nekem a gyári szoftvert, amin nincsenek ezek a hülyeségek! (gyári független szoftver)! Változás nem volt, stabilabb a telefon nem igazából tapasztaltam megakadást sem, sőt, csak telefonálásra és sms írásra használtam az utóbbi pár napban és 3 nap és kb 20 óra üzemidő után raktam töltőre! (net, játék, stb nem, wifi be volt kapcsolva, energia takarék mód bekapcsolva) meglepő? szerintem is... a lényeg, hogy ezek szerint ezért nem kaptam frissítést!
De köszönöm az infókat!
-
leslie_smith
aktív tag
Ez is egy hír?
De akkor tényleg mi a helyzet a HTC Ona-al? -
_Orbi_
aktív tag
válasz
rosszfiu18 #9 üzenetére
T-s függő telefonom van.
Olyan 75 mega körül volt és fogalmam sincs, hogy mi lehetett az. Csak annyit írt, hogy javított stabilitás vagy mi.
Bár eddig azzal nem volt bajom... -
törölt tag
válasz
rosszfiu18 #9 üzenetére
Nekem T-s S4 i9505 van és nekem is volt ma frissítés. Ha jól emlékszem olyan 75 mb körüli méretű.
-
_Orbi_
aktív tag
Fél órja jött frissítés a "sima" S4-emre...
-
hurrikan
addikt
Miért Google PLAY Edition?
Nem csak Google Edition? A HTC One Google Editionra-ra is jött egyébként ugyan azon a napon.
A legtöbb helyen egy hírben hozzák le a kettőt. -
Dilikutya
félisten
Ha használható és gyors, akkor nem mindegy? Túl sok hasznos új funkciót nem szoktak hozni a főverziók közti frissítések. Bár a Samsung még rátesz egy lapáttal, az ICS óta nem támogatott az SD kártyára telepítés (4.2-ben láttam tableten ismét, de csak az apk-t helyezi át), és kispórolták a 4.2 egyetlen igazi újítását, a multiuser bejelentkezést is, aminek telefonon valóban nincs sok értelme, de otthoni, családi tableteken már hasznos lehet.
-
HawerKing
őstag
Jo otlet volt a csucsgepekbol google editiont csinalni.
Sok felesleges dologtol szabadultak igy meg a telok amiket sokan nem szerettek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest