- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Ez a fulhallgato most mi? Megint "sikerult uj design-t alkotniuk"
Latom nem csak nekem tunt fel.... -
Wave86
tag
Egyetértek, szerintem is van létjogosultsága. Edzeni tényleg nem egy közel 200E Ft-os készülékkel kell. Mellesleg a városnak is vannak olyan pontjai, ahova szintén nem érdemes ekkora értéket vinni.
Szerintem a 11E Ft-os ár korrekt, annyit meg is ér, viszont nem tudom, hogy a 4GB-os háttértár elegendő-e (lehet a 2X ekkora lett volna praktikusabb). -
leslie_smith
aktív tag
Egész korrekt.
-
bakesz23
tag
tetszetős
bár kicsit drága
-
juiced
csendes tag
Úhh az a fülhallgató valamire nagyon emlékeztet
.
Amúgy nem rossz ez a kis méret shuffle nagyon jól jön bringázáskor vagy futáskor -
skylinelaca
senior tag
válasz
FragMaster #13 üzenetére
külön lejátszónak egy 5310-es Nokia-t használok
, sim nélkül, csak zenére isteni, jól is néz ki, és bővíthető és megkapható manapság 10k alatt is
-
Gusztáv
addikt
válasz
#01696768 #11 üzenetére
A Samsungnak régen volt olyan mp3 (pmp) lejátszója, amit össze lehetett kapcsolni a telefonnal bluetooth-on. Leszedte a telefonkönyvet, lehetett róla tárcsázni, bejövő hívásnál elhalkult a zene és a hívás hangját továbbította. Csak egy dologról feledkeztek el, nem kezelte a mikrofonos füleseket, a készülék alján volt a mikrofon, így teljesen használhatatlan volt
.
-
moli.hu
őstag
nem lett volna jobb 90fokos csatlakozot tenni a kabel vegere?
sot, bluetooth vagy wifi? -
atike
nagyúr
Ennek a kütyünek van létjogosultsága?
Hihetetlen.
-
törölt tag
Igen, én is erre gondoltam. Ez és az ehhez hasonlòk akkor lesznek érdekesek, amikor majd a telefon lesz a sz.gép, amit a munkàhoz stb. kijelzöre kötünk, és ha nem akarjuk az egyész "gépet" amgunkkal vinni, sporthoz, vagy akàrmi, akkor erre cuppantjuk fel a zenéinket. Egyelöre simàn el vagyok az S3-mal, de ha a követkeö telefonom ennél nagyobb lesz, ahhoz jòlesik majd màr valami kisebb kütyü. En ilyenböl olyat szeretnék, amivel akàr telefont is fel lehet venni. (Tudom, van BT headset, de az nem az igazi, tölem mobil hàl`òzaton is mehet a dolog.)
-
rep3at
őstag
Nem rossz, bár túl sok értelmét nem látom, főleg egy Galaxy telefon mellett, azon is lehet zenét hallgatni.
-
rizso
addikt
Galaxy név használata ide vagy oda, kicsit soknak érzem azt a kb 11eFt-ot.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
FragMaster #5 üzenetére
én már kezdem érteni, félreértelmeztem a cikket, azt hittem ez tartozék a telefonhoz
így már nem is rossz, árban sem
-
Kasya
nagyúr
Ha jol ertem, ez egy MP3 lejatszo, melyet USB OTG modszer bonyolitasaval (merthogy kulon programmal) lehet csatlakoztatni a telefonhoz? Ez esetben kitalaltak a spanyol viaszt ami akkor illatos, ha parfumot is hasznalsz hozza?
-
FragMaster
addikt
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
Annyi mint egy shuffle-nek. Vagy az is értelmetlen?
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
én sem nagyon látom értelmét..
-
amanoba
őstag
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
Miért ne lenne? Szélesítik a palettát, építik a brandet.
Kiváncsi vagyok milyen minőségű lesz összességében a lejátszó. -
beccyboy
aktív tag
Mi járhatott a fejekben a Samsungnál?
"Szerintetek az SIII egy kavics? Akkor mit szóltok ehhez?"Amúgy az ötlet nem rossz szerintem, van otthon egy ipod shuffle, és nagyon szeretjük. Pont annyit tud, amennyit kell neki. És most van értelmes alternatíva, nem csak a concorde és társai.
-
Quasi_modo
nagyúr
Most nem azért, de van ennek értelme ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest