Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, én is erre gondoltam. Ez és az ehhez hasonlòk akkor lesznek érdekesek, amikor majd a telefon lesz a sz.gép, amit a munkàhoz stb. kijelzöre kötünk, és ha nem akarjuk az egyész "gépet" amgunkkal vinni, sporthoz, vagy akàrmi, akkor erre cuppantjuk fel a zenéinket. Egyelöre simàn el vagyok az S3-mal, de ha a követkeö telefonom ennél nagyobb lesz, ahhoz jòlesik majd màr valami kisebb kütyü. En ilyenböl olyat szeretnék, amivel akàr telefont is fel lehet venni. (Tudom, van BT headset, de az nem az igazi, tölem mobil hàl`òzaton is mehet a dolog.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest