Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lcee79

addikt

válasz Csabi1984 #301 üzenetére

Köszi a választ! :)

Mivel muszáj volt, megcsináltam :)
    KIES lefrissítette ahogy kell (leszámítva, hogy nem pont elsőre működött az a béna program, nem csoda hogy nem szereti senki, és mindenki odinnal frissít :) ), hozzá tudtam csatlakozni a rendszerhez, lefrissített mindent
    új kernel, új android :)

Most jelenleg nem tapasztaltam semmi hibát, és pont munkaidő végére lett kész (majd úgy is mondja, ha lesz valami :) ), de amit próbáltam az működött rendesen.
    A JB sok dolgot tartalmaz amit a 2.3.6 még nem tud (nekem ONE X-em van, én a 4-est szeretem :) ), és azok pont hiányoztak, de hogy a legfontosabbat mondjam a wi-fi extended beállításai ahol proxyt állítok, anélkül mintha nem is lenne a telefon, itt nálunk....

Ha esetleg szól hogy valami nem megy úgy ahogy kell majd esetleg resetelünk, de addig nem :)

• lcee79

addikt

Hi!

Főnökömnek van egy ilyen telója, nekem kellene frissítenem, de nekem nincs Samsungom, nem tudom lesz-e valami hibajelenség a 4.1-essel, ami miatt aggódnom kellene?
    KIES-el frissíthető minden gond nélkül? Egyáltalán van már Telenor-os telókra JB?
    És mekkora probléma, ha utána nem lesz nyomva reset, hanem csak használja tovább az új firm-el?
    Nincs rootolva és semmi módosítgatás, minden gyári... (és nem is én fogom elkezdeni rajta :) )

Ha vannak tapasztalatok érdekelne, főleg ha negatív :)

(android 2.3.6 alatt nincs hálózati beállításokban, hogy proxyt beállíthassam, emiatt kell frissíteni, mert addig nem tud rálépni céges rendszerre telefonnal)

Köszi a válaszokat! :)

Új hozzászólás Aktív témák