- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Csabi1984 #301 üzenetére
Köszi a választ!
Mivel muszáj volt, megcsináltam
KIES lefrissítette ahogy kell (leszámítva, hogy nem pont elsőre működött az a béna program, nem csoda hogy nem szereti senki, és mindenki odinnal frissít), hozzá tudtam csatlakozni a rendszerhez, lefrissített mindent
új kernel, új androidMost jelenleg nem tapasztaltam semmi hibát, és pont munkaidő végére lett kész (majd úgy is mondja, ha lesz valami
), de amit próbáltam az működött rendesen.
A JB sok dolgot tartalmaz amit a 2.3.6 még nem tud (nekem ONE X-em van, én a 4-est szeretem), és azok pont hiányoztak, de hogy a legfontosabbat mondjam a wi-fi extended beállításai ahol proxyt állítok, anélkül mintha nem is lenne a telefon, itt nálunk....
Ha esetleg szól hogy valami nem megy úgy ahogy kell majd esetleg resetelünk, de addig nem
-
lcee79
addikt
Hi!
Főnökömnek van egy ilyen telója, nekem kellene frissítenem, de nekem nincs Samsungom, nem tudom lesz-e valami hibajelenség a 4.1-essel, ami miatt aggódnom kellene?
KIES-el frissíthető minden gond nélkül? Egyáltalán van már Telenor-os telókra JB?
És mekkora probléma, ha utána nem lesz nyomva reset, hanem csak használja tovább az új firm-el?
Nincs rootolva és semmi módosítgatás, minden gyári... (és nem is én fogom elkezdeni rajta)
Ha vannak tapasztalatok érdekelne, főleg ha negatív
(android 2.3.6 alatt nincs hálózati beállításokban, hogy proxyt beállíthassam, emiatt kell frissíteni, mert addig nem tud rálépni céges rendszerre telefonnal)
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged