Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. K. Bence
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Több problémám is felmerült a telefonnal (Samsung Galaxy S Advance) a frissítés után. Az első hiba: egy fél évvel ezelőtt a Média Markt-ból hozott prospektusban leírtak szerint a Samsung Galaxy S Advance telefonra a frissítés után elérhetőnek kell lennie a Samsung által fejlesztett egyszerű üzemmód funkció-nak melynek beállítási folyamata a beállítások menüpont->kezdőképernyő üzemmódba de az én telefonomon nincs ilyen hogy kezdőképernyő üzemmód. A második hiba hogy a telefon amikor rázoomolok valamire akkor a telefon zajos, élvezhetetlen képeket készít. A harmadik hiba hogy eltűntek az előző operációs rendszeren (2.3.6) megtalálható szeretett funkcióim, alkalmazásaim a fényképszerkesztő és a kisegítő lehetőségek között megtalálható lámpa funkció. Lehetséges hogy rosszul van telepítve a rendszer, vagy hogy oldhatnám meg ezeket a hibákat? És még egy kérdésem lenne hogy a frissítés előtt a telefonról MicroSD kártyára helyezett játékokat hogy tudnám a telefonra áttenni, megnyitni és használni? Ha valaki tudja bármelyik kérdésemre is a választ az kérem segítsen. -
Bolyci
csendes tag
válasz
discrate #314 üzenetére
sziasztok
Kellene nekem egy kis segítség mert most vettem telefont.
És egyből frissítettem a samung felkínálta SAJNOS, és felkerült a JB!
De látom h ez nem tökéletes!
Tudnál nekem segíteni a GB felrakásában??
NAGYON HÁLÁS LENNÉK ÉRTE!
Vagy valahogy meg lehet oldani h ne laggoljon? -
Tamás26
csendes tag
Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni abban,hogy miért nem tudom frissiteni a mobilomat,KIES segitségével.....Telefonomat felismeri,elkezdi végrehajtani a müveletet,és megáll a tudomány.Valakinek esetleg ötlet????előre is köszönöm
Samsung galaxy s advance 2.3.6 -
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Kollégám most vett Vodás S Advance-t, 2.3 Adnroid van rajta. Úgy néztem már JB kellene legyen rajta, de ha rákeresek a frissítésre, nem talál semmit.
A Voda nem tette elérhetővé vagy a KIES kéne hozzá?
A 2.3-hoz képest az új software-nek köszönhetően javult a telefon bármilyen szempontból? Vagy romlott esetleg?Illetve kérdésem még az volna, erről nem találtam semmi:
Lejátszásnál 480as video is akad youube-on, ezzel lehet vmit kezdeni? (Azt találtam csak róla hogy 720-al tud felvenni.) -
discrate
aktív tag
válasz
Titmouse09 #311 üzenetére
nekem ugyanaz a problémám mint a #310-es hsz-ben, de én úgy frissítettem, hogy a telefon névjegyénél nyomtam rá, nem kiessel. számít ez?
alapban tetszene, de az aksizabálás, meg a napi többszöri fagyás kiakaszt.
valami stabil jb romot tud valaki linkelni leírással, mert sose csináltam még, és részletes step-by-step kellene. köszi -
glajmate
csendes tag
válasz
köszönöm, eszméletlen hálás vagyok!
bár a reset kifejezéssel az android világában nem vagyok teljesen tisztában...
a reset az a gyári adatok visszarakása? -
Csabi1984
addikt
válasz
Ha tényleg beválik így akkor oszd meg a véleményed
Én kiessel frissítettem akadozott a youtube meg ilyenek. Ha neked a Youtube videók, meg a felvett videók nem akadnak akkor zsír
-
glajmate
csendes tag
Nem tudom ki hogy van vele de mióta frissítettem kiessel, azóta egy romhalmaz lett.
Szinte használhatatlan...
Még az ilyen subway surfers meg temple run is pár másodpercenként akad, van, hogy használhatatlan.
Olyat it szokott csinálni, hogy egyszer csak minden előzmény nélkül lefagy, és nem bírok vele mit kezdeni, mint hogy addig nyomom hosszan a kikapcsoló gombot, míg úrja nem indul.
Ráadásul rengeteg ramot eszik, és az akksi készenléti ideje is drasztikusan csökkent.
GB-vel egy álom volt a teló, nagyon bánom, hogy frissítettem.
Valaki segítsen, hogy gyorssá tudjam tenni a JB-t vagy vissza tudjam tenni GB-t(gari vesztés nélkül). -
Gwom
tag
Üdv mindenkinek! Kijött már a hivatalos magyar JB? És ha igen Kiessel tudom már frissíteni? Privátban írja meg valaki, előre is köszönöm!
-
Csabi1984
addikt
Egy hülye kérdés! Jelley nagyon zabálja az akksit. Ez lehet a kies telepítési módszer miatt, vagy inkább valami alkalmazás?
-
Csabi1984
addikt
válasz
Titmouse09 #306 üzenetére
Köszönöm. Ez csak egy sima fájlmegosztó! biztos emlékszel rá a Ginger-en volt egy Allshare ikon amit elindítottál egy fényképet megtudtál automatikusan jeleníteni a monitoron, vagy egy videót átjátszani. Ezt hiányolom
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok na végülis feltettem a Jelley-t
Egyáltalán nem laggol...Csináltam elötte egy gyári rendszer visszaállítást majd amikor végzett ismét... viszont egy programot hiányolok az allshare.t
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Feltette a kollégám a Jelly-t és nagyon tetszik neki
Egyenlőre én nem rakom fel megvárom a tapasztalatát
Egyébként vissza lehet tenni a JB után a GB-t?
-
lcee79
addikt
válasz
Csabi1984 #301 üzenetére
Köszi a választ!
Mivel muszáj volt, megcsináltam
KIES lefrissítette ahogy kell (leszámítva, hogy nem pont elsőre működött az a béna program, nem csoda hogy nem szereti senki, és mindenki odinnal frissít), hozzá tudtam csatlakozni a rendszerhez, lefrissített mindent
új kernel, új androidMost jelenleg nem tapasztaltam semmi hibát, és pont munkaidő végére lett kész (majd úgy is mondja, ha lesz valami
), de amit próbáltam az működött rendesen.
A JB sok dolgot tartalmaz amit a 2.3.6 még nem tud (nekem ONE X-em van, én a 4-est szeretem), és azok pont hiányoztak, de hogy a legfontosabbat mondjam a wi-fi extended beállításai ahol proxyt állítok, anélkül mintha nem is lenne a telefon, itt nálunk....
Ha esetleg szól hogy valami nem megy úgy ahogy kell majd esetleg resetelünk, de addig nem
-
Csabi1984
addikt
Szia. Mindenképp jó lenne egy gyári visszaállítás utána mert lehetnek szép szóval anomáliák. akadások,érdekes jelenségek. Ezt csak olvasásból mondom mivel nekem a GB-van rajta, egy 2 napja vettem de nekem bejön a GB. Magyarán nem látom okát,hogy én áttérjek a JB-re Nekem jobban tetszik a GB felülete a JB-hez képest
-
lcee79
addikt
Hi!
Főnökömnek van egy ilyen telója, nekem kellene frissítenem, de nekem nincs Samsungom, nem tudom lesz-e valami hibajelenség a 4.1-essel, ami miatt aggódnom kellene?
KIES-el frissíthető minden gond nélkül? Egyáltalán van már Telenor-os telókra JB?
És mekkora probléma, ha utána nem lesz nyomva reset, hanem csak használja tovább az új firm-el?
Nincs rootolva és semmi módosítgatás, minden gyári... (és nem is én fogom elkezdeni rajta)
Ha vannak tapasztalatok érdekelne, főleg ha negatív
(android 2.3.6 alatt nincs hálózati beállításokban, hogy proxyt beállíthassam, emiatt kell frissíteni, mert addig nem tud rálépni céges rendszerre telefonnal)
Köszi a válaszokat!
-
kada92
csendes tag
sziasztok, akik eddig kies-sel lefrissítették a telefont és utána nyomtak egy gyári beállítást, utána minden rendben volt a telefonnal?
Mert elvileg ha nincs hiba a telepítésben akkor megmarad a garancia.
-
Atosz137
csendes tag
Az odint nem tudom kicsomagolni,mivel jelszóval le van védve.Ilyenkor mi van?
-
Atosz137
csendes tag
Köszönöm a segítséget!Akkor most hozzálátok.Remélem sikerülni fog!!!
Minden esetre mindet úgy teszek,ahogy leírtad.
Örök hála!!! -
Atosz137
csendes tag
Mia az az odin,és hol lehet letölteni,na meg a j.B.is?Be tudnád linkelni,mivel még nem vagyok ebben jártas,de ha segítesz boldogulok majd.Köszönöm az eddigi segítséget is
-
Atosz137
csendes tag
Sajnos ezen már túl vagyok,de azt az üzenetet kapom,hogy nincs elérhető frissítés a készülékre.Ha meg adatkábellel csatlakoztatom,csak a telefon memóriájába,és a benne lévő memória kártyát látja.Opció nincs a frissítésre.Talán azért,mert 64bites a Win7.Nem tudom.Már lassan feladom.A kiesben is csak az alkalmazásokat,képeket,partnertoka,csengőhangokat látom,de a frissítést nem ajánlja fel.
-
Atosz137
csendes tag
Ja a telefon T-mobilos.Nem tudom,hogy ez számít-e?Ja!A rootolás is érdekelne,hiogy hogyan lehetne ezt is megoldani az advance telón?
-
Atosz137
csendes tag
Sziasztok!Segítsetek légyszi!!!
Hol tudom letölteni a Jelly Bean samsung galaxy s advance telómra?
Meg köszönném ha valaki segítene -
-
beccyboy
aktív tag
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Napokon belül gazdája leszek egy S advance telefonnak kártyafüggetlenbe. Mivel tér el a szolgáltató által kiadott készüléktől, itt leginkább a programokra vagyok kiváncsi
-
sheep
addikt
válasz
HevonenKulli #281 üzenetére
nézd meg a régió kódot a telefonodon, és a samfirmware vagy egyéb oldalakon meg tudod nézni hogy kijött-e már hozzá a frissítés
-
hami85
tag
Sziasztok!
Frissítettem a telót az új szoftverre Kiessel, azóta összevissza ugrál a hálózat. Van hálózat nincs hálózat van hálózat nincs hálózatMi lehet a gond? (T-mobile)
Valamint iszonyat lassú lett ...
Köszi előre is! -
HevonenKulli
tag
Nekem a függetlent még mindig nem frissíti a Kies. Ez milyen már, hogy tmobilra meg telenorra hamarabb van mint a függetlenre? Vagy én csinálok valamit rosszul?
-
NiGrR
csendes tag
T-mobile-nál is elérhető már a frissítés! (Kies)
-
sheep
addikt
válasz
HevonenKulli #278 üzenetére
ha független a telefonod nézd meg mi a country code-ja, az alapján meg tudod nézi pl. a samfirmwares oldalon hogy kijött-e már hozzá a JB
(telefon névjegye, alapsáv verziója, utolső 3 betű, pl. XEH) -
sheep
addikt
válasz
HevonenKulli #275 üzenetére
a samsung ezekben a napokban szórja ki a frissítéseket, már egy csomó kijött a héten
valszeg néhány napon belül lesz frissítés
nézd meg Kiessel vagy wifin keresztül, lehet hogy már van frissítés neked is -
HevonenKulli
tag
Nekem független telefonom van. Lehet már rá rakni jelly beamet vagy még várni kel akkor is? Nem akarok oroszt rakni, nem akarok gari vesztést.
-
sheep
addikt
ha a memóriakártyán vannak akkor megmaradnak
ha nem akkor előtte mentsd le őket
az alkalmazásokat, beállításokat törli mindenképpen, mert azok a belső memóriában vannak
viszont ahogy látom a telenor már kiadta a jb-t, szerintem az összes szolgáltató rövidesen kiadja
szóval lehet megérné még egy picit várni mielőtt az oroszt felrakod -
chris98
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogyha odinnal frissítem most az orosz JB-re, akkor megmaradnak az alkalmazásaim, fényképek, videók, stb...? Vagy valahogy át tudom ezeket vinni? -
kmárk10
csendes tag
Ha felrakom odinnal az orosz JB-t, akkor majd ha kijön a magyar JB tudom majd Kies-sel frissíteni vagy azt is csak odinnal? Bocsi ha már volt ilyen kérdés csak nem olvastam végig a blogot.
-
jokerrrrr
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kártyafüggetlen telefonra felrakni a legfrissebb jelly beant. tudna ehhez nekem valaki dobni egy kipróbált linket? Valamint az a kérdés, hogy ha a fent leírtak alapján rakom fel az általatok linkelt romot i9070XXLK2-re... mindenféle előző frissítés nélkül. adódhat e valami probléma? pl, a régebben említett téglázás stb?
Minden választ előre is köszönök! -
p.j.
csendes tag
válasz
tomiii007 #258 üzenetére
De ha én teszem föl akkor az garanciavesztés ha éppen bedöglene a garancia idő alatt. A Samsung mondta nem én! És be tud úgy dögleni, hogy nem tudod rá visszatenni a 2.3.6-ot ami az utolsó hivatalos itthon. Amúgy egy itthon vásárolt gyári garis mobilra nem hiszem, hogy orosz itthon nem hivatalos ROMot tennének föl a szervizben. A szürke importos üzletes garanciás készülékekre lehet.
(#260) Igen várok a hivatalos magyarra, de ne tájékoztassák félre a népet, vagy fogalmazzanak jól!
-
-
p.j.
csendes tag
Én csak azt nem értem miért kell az arénának félretájékoztatni a népet! Az oké, hogy a klikkelés alapján jönnek a hirdetők azaz a pénz... de akkor is!
-
tomiii007
senior tag
-
tomiii007
senior tag
Senki nem tudja!!
Orosz meg Szerb rom van ami hivatalos odinnal feltudod tenni.
De mire jönnek a szolgáltatói romok, amit Kiessel fel tudsz tenni az szerintem még odébb van, mivel még szolgáltatók se kapták meg a romokat...Nézd meg az S2 esetét. már szinte összes országba ki adták a szolgáltatói romokat is, de itthon még nincs semmi
ó
-
p.j.
csendes tag
Akkor így 2 hónap elteltével kérdezem, hogy mikor is jön a JB az S Advance készülékre? Én még nem találkoztam mindig vele hivatalos forrásból. Arénások egy kis hír helyreigazítás?
-
Nefretic
csendes tag
Valami hír a T-mobile-tól?
Semmi?
-
meke11
aktív tag
-
Nefretic
csendes tag
Értem. Köszi. Én áprilisban fogom megvásárolni a készüléket, de akkor tuti, hogy erre is kijön a hivatalos JB, mármint a T-mobile-ra is, nem? Amúgy a szoftverfrissítés miatt döntöttem végül a Nokia lumia 710 helyett az Advance mellett
-
Nefretic
csendes tag
Sziasztok! Még most sem lehet tudni, hogy mikor érkezik T-mobile-os készülékekre a hivatalos JB?
-
Denox7
csendes tag
T-mobile-os Advace-ra is fel lehet tenni?
-
sheep
addikt
válasz
MezeiPocok #233 üzenetére
De értem a mondatot, csak nem értem hogy miért ez az ódzkodás. Viszont úgy tűnik a t-s telefonok nem nagyon szeretik ezt a romot.
a kipróbálás és a gyári rom visszarakás pár percet vesz el az életedből. -
törölt tag
válasz
MezeiPocok #233 üzenetére
Nem bukod a garit, mert vissza lehet tenni a magyar gb-t..
-
MezeiPocok
csendes tag
-
sheep
addikt
válasz
MezeiPocok #231 üzenetére
az orosz nem mókolt rom hanem hivatalos, csak nem itt.
-
tomiii007
senior tag
válasz
MezeiPocok #229 üzenetére
van még 2 napjuk
DDDD
-
MezeiPocok
csendes tag
Ezzel a "hírrel" egy baj van még mindig, hogy a hivatalos magyar azóta sem jött ki.
-
szota.70
csendes tag
Itt a legújabb jb rom ez eddig a legstabilabb,és a leggyorsabb.
Ez is csak a sima I-9070-hez jó és szerintem csak az LPZ-re lehet pakolni.
Forrás:sammobile.http://www.hotfile.com/dl/193240094/4c07575/I9070XXLQ4_I9070SERLQ4_SER.zip.html
-
tomiii007
senior tag
Vodafone forumon írták: [link]
Sziasztok!Továbbra is türelmeteket szeretnénk kérni a frissítés megjelenéséig, folyamatosan egyeztetünk a gyártóval, látjuk, hogy igény van rá, mi is szeretnénk, hogy mielőbb elérhető legyen számotokra. Erre minden valószínűség szerint ebben a hónapban kerül sor, pontos időpontot azonban továbbra sem tudunk mondani.
Köszönjük megértéseteket és türelmeteket!
Üdv:
Peti -
Rob1nStyle
csendes tag
válasz
madizoltan #225 üzenetére
Youtube-nál és videóknál vettem észre ezt a hibát én is.
Az első ROM-nál csináltam factory resetet, a második KIES-el ment fel, akkor nem.
Amiatt néztem ma vissza, hátha valaki találkozott már vele, ezek szerint igen.
A megoldását még keresem. Te a másodiknál is csináltál factoryt? -
madizoltan
csendes tag
Azóta használom a Jelly Bean frissítést mióta megjelent, aztán frissítettem az újabb Jelly-re is, tehát használtam mindkét orosz romot (I9070XXLPY, és I9070XXLPZ) T-Mobile-os készülékkel. Csináltam factory resetet is, ahogy írták hogy ajánlott.
DE egyszerűen nem vagyok megelégedve.
A gond az, hogy akad a telefon, tehát amikor pl több program fut a háttérben, ki szeretnék lépni egyikből a vissza gombbal, akkor beakad valahol, és sokkal később reagál mint kellene, több 10 másodperceket kell várni mire kilép. A videóknál van a legnagyobb probléma, MX Playert használok és akad, míg 2.3.6. Gingerbreaddel nem akadt 720p-s videó sem. A Youtube szintén akad, a hang nem akad meg, de a kép igen (ez is hibamentes volt Gingerrel). Youtubenál nem egyszer úgy le is fagy, hogy megáll a kép, a hang tovább hallható, és tényleg 2 perc kell neki mire reagál a vissza gombra, hogy kilépjen.
Másnak is vannak ilyen problémái? Megoldható valahogy ez? Nagyon zavar. Azt vártam a Jelly Bean-től, hogy kevesebb hardvert igényel, kevesebb memóriát foglal, ellenben ez jobban akad, mint a régi 2.3.6.Gingerbread.
-
Duncee
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a Galaxy S Advance telefonomat (független) és felkínál Szoftverfrissítést az értesítések között!
Ez az új rendszerre frissít (JB) vagy ez másra vonatkozik?Bocs, ha hülye kérdés
Előre is köszi mindenkinek
-
sheep
addikt
válasz
skifekete #217 üzenetére
Hát akkor ez a gond, valszeg rossz romot raktál fel. Más is téglázta a telefonját emiatt. Kétféle JB van, de csak a LPY végződésűt szabad felrakni a Gingerbreadre, az LPZ-t csak ezután szabad feltenni, különben tégla lesz. De ez a fórumban le van írva amúgy, ha ez volt a baj akkor nem te vagy az első aki belefutott.
-
skifekete
senior tag
Tegnap úgy döntöttem, nekiállok feltelepíteni az JB-t. Megvolt a rootolás, leteszteltem egy tűzfal appal és a superuserrel, minden rendben volt. Azt gondoltam, mostmár semmi sem állhat közém, és a JB közé, sajnos tévedtem, tégla lett belőle. A probléma akkor keletkezett, amikor már töltöttem át odinnal a rendszert, ekkor egy gyászos kiírás keretében közölte velem, hogy biza itt "error" van. Ekkor már éreztem a vesztem
Semmi baj, Samsungéknál kedvesek voltak, 2 óra után ismét "feléledt", de a 2 hetes készülékem 2 éves garanciájának búcsút mondtam
Feltettem magamnak egy kérdést, hogy megérte? Igen, mindenképpen, mert ha tegnap nem tettem volna meg, megcsináltam volna ma, vagy holnap... Esetleg ha van valakinek hiba ötlete, ossza meg velem, mert nagyon kíváncsi vagyok hogy mit rontottam el
-
Lin3Lord
tag
en is feltettem, majd meglatjuk, hogy mit produkal. egyebkent az SGSA topikban irtak alapjan az LPZ csak LPY-rol frissitheto. a 2.3.6-rol nem.
-
tomiii007
senior tag
Felkerült egy új Orosz JB ROM, valószínűleg javítottak benne pár hibát, de ez majd kiderül
-
takric
tag
Segítségeteket kérném:
adott egy galaxy s advance rajta mobilinternettel, ami aktív.
Telefonon bekapcsolom a hotspot funkciót, a laptop meg is találja, csatlakozik is, de még sincs net.
Mi lehet az oka?
(telefonon wifi kikapcsolva) -
szota.70
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges,hogy az advancén található orosz jelly bean romban csak egy élő háttérkép van gyárilag? -
-B-
senior tag
Ha kijön a hivatalos magyar rom, az advance topik-ból biztos értesülhetsz majd róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S Advance is megkapta a Jelly Bean frissítést.
- BestBuy ruhás topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 Alaplap, lga1700
- Nintendo Switch HAC-001 V2, szép állapotban, dobozában, 1 hónap garancia GYári tartozékok Akár há
- Logitech vezeték nélküli egér M185 új
- MSI H170 Gaming M3 + i5 7400 + Jhonsbo CR-1200 + 16 Gb HyperX 2.133 Mhz Beszámitok!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest