- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
O.K.Újabb ,drágábbkiadás,tulajoknak ez jó,hir.Viszont azok akik régebben vettek Samu Galaxy S Tip.Su Amoledes,((SM-T703)9 tip akkor szupi áras ketyerét,na ök szokás szerint LESZARVA,Samu nem siet igaz a többi gyárto sem a frissitésekkel.Miért?Mert az biz kiadás,sok,Nem bevét Profit.Na ennyi.
-
CtiveR
tag
Nem tudja valaki, Note 4-re kijött már?
-
Vitaqo
senior tag
Nem akarlak elkeseríteni, de mindig ezt csinálja a Samu. Mindig az új modellek szoftverét fejleszti gyorsan. Bár ne legyen igazam, és remélem, hogy 2 év múlva is ezt fogod írni, de 2 év múlva már nem fogsz hetente újabb frissítést kapni. Nekem is így volt az S4-nél meg az S5-nél. Aztán fokozatosan csökkenek az updatek és már nem kapsz új ficsőrt.
-
Dyingsoul
veterán
Galaxy Tab S-re is jöhetne már a 6-os droid...
-
Lord Sidious
senior tag
Igen, ez teny es valo. Foleg a professioan display es a Digital Signage szekcio. Consumer resz mar nem olyan eros a sharp, lg felhozatala mellett. A mi cegunk pl. a NEC-et a Samu miatt kukazta disztributori szinten, mert a Samsung Display professional 4K kijelzoi nem csak videowall vagy videokonf./interactive presentation-hoz kinal zsenialis megoldasokat, hanem DS (Digital Signage) teren kiemelkedok. (Ebbe pedig KKV szertorba is vannak nagyon jo ajanltatik a Smart Signage szeriaval) le a kalappal.
Szerk: ja annyi meg hozza, hogy kozep eu legnagyobb AV/VC tervezo/integrator/es disztributor cege vagyunk. Mindezt magyar cegkent ~60 fovel
-
bebuci
tag
válasz
Lord Sidious #28 üzenetére
Azért a tv-k elég jók. 😁
-
Lord Sidious
senior tag
Eddig is az aktualis csucstelonak a bugjait/idegesito dolgait javitottak eleg hamar. Ettol meg nehogy azt hidd, hogy az S8 utan nem lesz full le****va az S7 userek feje a magasbol. Addigra jo Samu szokashoz hivan a kesobbi frissitesekkel beugrik bar veletlen de annal idegesitobb "featue" es orulhet mindenki a jol optimalizalt MotionWiz-nek. Nekem par Galaxy S es Note szeria utan eleg a Samubol a huto es a mikro. (Moso/Mosogato gepet azert mar nem Samut vettem)
-
whiteman0524
aktív tag
A percről percre dobozban megjelenő cím véletlenül el lett írva két helyen is: "Android 6.0-ra vált az S"
Edit: már csak egy helyen van elírva
-
kengyel
nagyúr
Ezen az oldalon azt írja hogy igen, de majd kiderül.
-
Amalgam
aktív tag
S5 Neóra is lesz?
-
kenwood
veterán
valahol a q betu felett latod amit beirtal.
ha arra kattintasz,akkor felulbiralod a javaslatot,es azt irja,amit szeretnel.
egyebkent ez az egesz t9 cucc amerikabol szarmazik,ahol a szavakhoz nem kapcsolnak toldalekot.nekik nagyon jo,mert a love mindig love,ha ragozol,akkor ele moge irod.
itthon elkezded irni,hogy "szerethetnétek", mar a 80-90 szazalekat beirtad,es meg mindig 3 masikat ajanl fel.
en emiatt mindig kikapcsolom a prediktiv szovegbevitelt. -
Fejvadi
nagyúr
A leárazás is indulhatna.
-
gbal65
aktív tag
-
Fall-N
veterán
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Sokan félnek tőle, de alaptalan. S4 S800-as (enyém ilyen i9506) és a régebbi S600-as (i9505) is jó 5.0.1-el, mivel nincs benne a hírhedt memory leak. Nekem ugyanolyan jól bírja az akksi, mint a KitKattel. Havonta max egyszer van újraindítva. Plusz kicsi pluszt ad az Intelligens kezelő a készenléti időnek, mert belekerült a Lolliba.
Egy-két renitens S4 topikba is vissza akar downgrade-elni 4.2-re, de hagyjuk már, ezer éves elavult Android verzió.
Sok program amúgy is 5.0+-t kér az újabb API-k miatt, ezért is érdemes frissíteni. Akik meg panaszkodtak, általában factory reset nélkül vágtak bele a főverzió frissítésbe, így persze, hogy rossz lett. -
janeszgol
félisten
Hát nem tudom. Olvastam itt a Note 3 fórumban, hogy valaki még 4.3-mal használja, mert azt olvasta, hogy nem jók a frissítések (2016-04-16 hozzászólás). Én KK-val használom, de eszembe sincs Lollira frissíteni, mert többen panaszkodtak rá, mint nem. Ráadásul csak a csíra verzió (5.0) van rá. Tehát nem 5.1.1.
Nos, ezek tudatában érdeklődtem meg az MM frissítést. Embe nyilatkozata elég bíztató volt.
-
RROD360
tag
Már tűkön ülök annyira várom
-
Fall-N
veterán
Ha a böngészőben gondolsz, akkor a válasz igen. Ha a MM-re akkor az is valószínüleg igen.
@kengyel: Ugyanaz, mint a független ROM, csak belekerül pár T-s app. A kérdés inkább az, hogy mennyit ülnek majd rajta.
Majd kíváncsi leszek, milyen lesz a telekomos rom.
-
Fall-N
veterán
Az nem ROM függő. S4-től/Note 3-tól fölfelé az összes Samu megkapta (Galaxy Appson és GPlayen is) az új 4.0-ás böngészőt. Értelemszerűen, S5-től fölfelé támogatja az ujjlenyomat olvasó is.
@laleh: Ne terjessz már hülyeséget! Sokunknak semmi baja nincs vele! A hiba a Te készülékedben van.
-
embe
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #10 üzenetére
Eddig semmi jele ennek.
-
Remélem nem vágja majd úgy haza mint az s4-et az 5.0-ás frissítés.
-
bebuci
tag
Nekem a note 4-re még mindig nem jött meg. Lassan itt az N... One m8 decemberben megkapta. Fél évvel öregebb cucc.
-
doooo
veterán
Minden aktuális csúccsal így indítanak.. aztán megtörténhet az is, mint az S5-tel.. hogy több mint egy éve a havi hibajavításokon/apró frissítéseken kívül nem érkezik új android verzió. Megjegyzem, nem tudom miért épp az S5-tel tettek így.. előtte és utána is tisztességesebben bántak az ilyen kategóriás készülékeikkel... Na mindegy.. mivel hamarosan váltani szeretnék egy S7 Edge-re, remélem az nem fog így járni.
-
janeszgol
félisten
Hm, na ez érdekes lesz. Olvasgatni fogom a tapasztalatokat.
-
MartOOn
addikt
Hát igen... Az még érdekes lesz. De remélem megemberelik magukat es tudnak egyszerre 2 talan még 3 csucs mobilra es figyelni.
Szerk: vazze felulbiral smileyk terén a billentyuzetem. Szerinte kettospont utan nem johet nagy "D" ezert torli a kettospontot. De ha torlom a D-t akkor visszajon a kettospont... Watttt?
-
MartOOn
addikt
Szerencsére az s7 tesokhoz teljesen másképp áll a gyártó. Nincs 2 honapja a piacon es jott mar 3 frissites, hibajavitas. Sot latszik hogy meghallgatjak a felhasznalokat hisz javitottak nagyon gyorsan a kamera hibat, a multitasking kepernyo darabos animaciojat es meg az always on display órájának az ugrálását is mert sokakat zavart hogy nagyot ugrik es odavonza a szemet mindig. Mit mondjak, őrületes problema de tegnap pl ezt is javitottak. Meg gondolom meg millio mas kisebb dolgot is takoltak az sw-n. Szoval ugy latszik frissitesek terén szintet lépett a samsung. Gratula nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Európába érkezett a két évvel ezelőtti Samsung csúcsmodell Android 6.0-s update-je.
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest