- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
(olyan kijelzőt még nem láttam aminek csak egy része lép működésbe).
Az összes OLED kijelző ilyen, itt sincs semmi újdonság ezen a téren.
Az egyetlen újítás, hogy meg van hajtva a kijelző, de még az sem olyan mértékben, hogy oldalról jól olvasható legyen.nekem úgy fest már elején van választék illetve az eseményen azt mondták h ma adták ki
Az S-Pen SDK-ja hány éve van kiadva? Mennyi alkalmazást írtak konkrétan hozzá?
A szemmel, döntéssel vezérelhető scroll API-ja mióta elérhető? Hány alkalmazás támogatja?ha kiülünk valahova általában kirakja mindenki, hiszen amúgy is nyomkodja az ember
No ettől tudok hányni, mikor egy kávézóban ül egy asztalnál 3-4 ember és a mobilját bambulja, és le se tojják egymást (a legnagyobb parasztságnak tartom ezt)..
Szóval nem, nem veszem elő és nem nyomkodom, mert azért ülök le valakivel egy helyen, hogy azzal beszélgessek és nem azért, hogy Facebookra posztoljak... -
Parallaxis
addikt
spórolás. csak az oldalsó sáv kapcsol be ha van vlmi.
Ok, de erre bőven elég lenne simán a képernyő szélére kiírni ugyanazt
az rétesítő lednél meg nem fogyaszt kevesebbet, ha meg meg akarom nézni a kapot e-mailt, akkor úgyis be kell lépni a rendszerbe.
még csak most adják ki az sdk-t
Kiadták azt az eddigi Samsungos fejlesztésekhez is, aztán kb. a kutya sem készített rájuk alkalmazást.
mekkora lenne már, hogy egy kávézóban ücsörögve az oldalsó sávon kiírná a premier league meccsek eredményét
Hát aki villantani veszi, annak lehet, én speciel csak akkor veszem elő a mobilt kávézóban is, ha használni akarom, nem szoktam kicsapni az asztalra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest