- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
muratomi1 #158 üzenetére
Miért, a zsebedben nem érzed a rezgést? Miért kell mindenkinek látni a mobilod?
De egyébként sem erről beszéltem, hanem arról, mikor társaságban az emberek nem egymással beszélgetnek, hanem a mobiljukat baszkurálják állandóan.
de azért had legyen már kint. Az asztalon. A telefon
-
Parallaxis
addikt
(olyan kijelzőt még nem láttam aminek csak egy része lép működésbe).
Az összes OLED kijelző ilyen, itt sincs semmi újdonság ezen a téren.
Az egyetlen újítás, hogy meg van hajtva a kijelző, de még az sem olyan mértékben, hogy oldalról jól olvasható legyen.nekem úgy fest már elején van választék illetve az eseményen azt mondták h ma adták ki
Az S-Pen SDK-ja hány éve van kiadva? Mennyi alkalmazást írtak konkrétan hozzá?
A szemmel, döntéssel vezérelhető scroll API-ja mióta elérhető? Hány alkalmazás támogatja?ha kiülünk valahova általában kirakja mindenki, hiszen amúgy is nyomkodja az ember
No ettől tudok hányni, mikor egy kávézóban ül egy asztalnál 3-4 ember és a mobilját bambulja, és le se tojják egymást (a legnagyobb parasztságnak tartom ezt)..
Szóval nem, nem veszem elő és nem nyomkodom, mert azért ülök le valakivel egy helyen, hogy azzal beszélgessek és nem azért, hogy Facebookra posztoljak... -
Parallaxis
addikt
spórolás. csak az oldalsó sáv kapcsol be ha van vlmi.
Ok, de erre bőven elég lenne simán a képernyő szélére kiírni ugyanazt
az rétesítő lednél meg nem fogyaszt kevesebbet, ha meg meg akarom nézni a kapot e-mailt, akkor úgyis be kell lépni a rendszerbe.
még csak most adják ki az sdk-t
Kiadták azt az eddigi Samsungos fejlesztésekhez is, aztán kb. a kutya sem készített rájuk alkalmazást.
mekkora lenne már, hogy egy kávézóban ücsörögve az oldalsó sávon kiírná a premier league meccsek eredményét
Hát aki villantani veszi, annak lehet, én speciel csak akkor veszem elő a mobilt kávézóban is, ha használni akarom, nem szoktam kicsapni az asztalra...
-
Parallaxis
addikt
válasz
Peterson_ #138 üzenetére
Azért ott akadt néhány jó ötlet(pl zene vezérlés, meg az amúgy is meglevő értesítések.
Zene vezérlés, ha a Samsung lejátszóját akarod használni, más ugyebár nem nagyon fogja támogatni a Samsung saját API-ját (a szemmel és döntéssel irányítható scrollozást sem támogatja semmi a Samsung 1-2 saját alkalmazásán kívül, pedig annak több értelme lenne).
Az értesítések miért is jók ott? Az értesítési led bőven elég, minek a többletfogyasztás egy kisebb akkuval szerelt készülék esetén?
Engem a mindennapok során lehet, hogy többször zavarna mint ahányszor hasznát venném.
Engem is.
Én még a státusz bart is eltüntetem a legtöbb használt alkalmazásnál, nemhogy egy centi vastag valami ott figyeljen állandóan a készülék szélén. -
Parallaxis
addikt
Az Edge csak jobbkezeseknek készült?
Vagy aki meg tudja fogni jobb kézzel úgy, hogy közben a ballal ír rá és nem ér bele sehol a jobb kezével, az kedvezményesen veheti meg, mert nagyon ügyes?
--
Úgy néz ki, hogy a Samsung kifejlesztette a hajlított kijelzőt, de halovány ötlete sincs arra, hogy mire is lehetne normálisan használni, így ismét láthatunk egy költséges tech demót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest