- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Parallaxis #159 üzenetére
ekkora kijelzővel lehet nem olyan jó érzés már ülni se
-
muratomi1
senior tag
válasz
Parallaxis #159 üzenetére
Így szoktam meg. Nem szoktam a zsebemben hordani, azzal mindig megjártam és nem, én tipikusan az a fajta vagyok, hogy nem érzem ha rezeg a telefon a zsebemben.
Igen ilyenekkel nem kell beszélgetni, ezek a tipikus kockák ha zavar elkerülöd de nem tudsz mit tenni ellenük. -
muratomi1
senior tag
válasz
Parallaxis #153 üzenetére
Már mióta nem techdemó ez az óra? A note edge az lehet az de ezt majd eldönti a vevőkör hogy jó vagy nem.
Amúgy meg ha leülök valakivel beszélni igenis kiteszem a telefont az asztalra. Persze lehalkitom, nem azt fogom nyomogatno miközben beszélek vele de azért had legyen már kint. Az asztalon. A telefon -
GeoJoe
senior tag
válasz
Parallaxis #151 üzenetére
én meg az örökké fanyalgó, soha semmi sem jó hozzáállástól
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Parallaxis #148 üzenetére
1. pont a képernyő szélére írja ki... (olyan kijelzőt még nem láttam aminek csak egy része lép működésbe). illetve vehetjük az értesítési led fejlesztésének. egyébként itt ha kapsz emailt nem kell belépni, kiírja pl a témát és már tudom, hogy érdemes-e elolvasni vagy ráér
2. nekem úgy fest már elején van választék illetve az eseményen azt mondták h ma adták ki
3. sztem ez a 'hasznos' kategóriába tartozik. már a 3-as is elég nagy ezért ha kiülünk valahova általában kirakja mindenki, hiszen amúgy is nyomkodja az ember és kényelmesebb is
persze telefonálásra egy nokia 100 is alkalmas
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #133 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a Samsung kifejlesztette a hajlított kijelzőt, de halovány ötlete sincs arra, hogy mire is lehetne normálisan használni, így ismét láthatunk egy költséges tech demót.
pont ez jutott eszembe, hogy amikor kb csontra ezt a készüléket mutatták mint tech demót, akkor tárgyaltuk ki, hogy oké, ez bravúr, de mit lehet ezzel kezdeni, vajon hogy oldják meg, hogy ez a mindennapi használatban is hasznos legyen? Hát úgy néz ki a samunál nem nagyon gondolkodtak, reszeltek gondolom a szoftveren, aztán kidobták, hogy vegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest