Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kari92
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm
-
kari92
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm
-
pingwin011
aktív tag
Alapnak kéne lennie a kezdetektől fogva, mint a hogy a hívásidő, esetleg sms számláló is. Tudom, van rá alternatíva, használok is ilyen progrot, de azért mégis... És ha már az alpoknál tartunk... Nem internet alapú videóhívás funkció miért nincs androidéknál? Nem használnám sokaz, mert itthon piszok drága, de jól jönne párszor, és nem mindenkinek van okostelefonja mobilnettel, de mondjuk egy e66 azért akad a zsebben.
-
törölt tag
végre valami értelmes újítás...
-
Boky
csendes tag
Érdekes, a 3Gs adataim: 3G Watchdog Pro: mai nap 74MB, a hónapban 244. Ez a beépitett izé: ma 7MB, februárban 65... Na most fogalmam nincs mi van, ha tippelnem kéne azt mondanám kb 20 megát használtam ma....
-
Cathulhu
addikt
Rendkívül hasznos szolgáltatás, csak kíváncsi leszek mikor jut a windows sorsára azzal, hogy egyre több mindent integrál a rendszerbe, és a kicsik elkezdenek feljelentéseket küldözgetni az EUnak...
-
Boky
csendes tag
Hú még annó beállitgattam rajta mindent, de a 3g watchdog prot használtam. Ez után az emlékeztetō után viszont lehet azt törlöm h ne foglalja a memóriát. Meg összehasonlitom a 2 statisztikáit.
-
csabibmx
tag
Jó kis írás lett.Bár már van ilyenem de eddig nem merültem el a benne rejlő lehetőségekben,funkciókban.Most viszont felkeltette az érdeklődésemet.
Köszi
Bocs duplára sikerült.

-
csabibmx
tag
Jó kis írás lett.Bár már van ilyenem de eddig nem merültem el a benne rejlő lehetőségekben,funkciókban.Most viszont felkeltette az érdeklődésemet.
Köszi
-
Apika
addikt
Ez egy hasznos szolgáltatás...
-
fffeco
tag
ez nagyon bejön
ilyen lesz a wp8-ban is DataSmart néven
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest