- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kari92
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm
-
kari92
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm
-
pingwin011
aktív tag
Alapnak kéne lennie a kezdetektől fogva, mint a hogy a hívásidő, esetleg sms számláló is. Tudom, van rá alternatíva, használok is ilyen progrot, de azért mégis... És ha már az alpoknál tartunk... Nem internet alapú videóhívás funkció miért nincs androidéknál? Nem használnám sokaz, mert itthon piszok drága, de jól jönne párszor, és nem mindenkinek van okostelefonja mobilnettel, de mondjuk egy e66 azért akad a zsebben.
-
törölt tag
végre valami értelmes újítás...
-
Boky
csendes tag
Érdekes, a 3Gs adataim: 3G Watchdog Pro: mai nap 74MB, a hónapban 244. Ez a beépitett izé: ma 7MB, februárban 65... Na most fogalmam nincs mi van, ha tippelnem kéne azt mondanám kb 20 megát használtam ma....
-
Cathulhu
addikt
Rendkívül hasznos szolgáltatás, csak kíváncsi leszek mikor jut a windows sorsára azzal, hogy egyre több mindent integrál a rendszerbe, és a kicsik elkezdenek feljelentéseket küldözgetni az EUnak...
-
Boky
csendes tag
Hú még annó beállitgattam rajta mindent, de a 3g watchdog prot használtam. Ez után az emlékeztetō után viszont lehet azt törlöm h ne foglalja a memóriát. Meg összehasonlitom a 2 statisztikáit.
-
csabibmx
tag
Jó kis írás lett.Bár már van ilyenem de eddig nem merültem el a benne rejlő lehetőségekben,funkciókban.Most viszont felkeltette az érdeklődésemet.
KösziBocs duplára sikerült.
-
csabibmx
tag
Jó kis írás lett.Bár már van ilyenem de eddig nem merültem el a benne rejlő lehetőségekben,funkciókban.Most viszont felkeltette az érdeklődésemet.
Köszi -
Apika
addikt
Ez egy hasznos szolgáltatás...
-
fffeco
tag
ez nagyon bejön
ilyen lesz a wp8-ban is DataSmart néven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest