- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kari92
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm
-
kari92
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm
-
pingwin011
aktív tag
Alapnak kéne lennie a kezdetektől fogva, mint a hogy a hívásidő, esetleg sms számláló is. Tudom, van rá alternatíva, használok is ilyen progrot, de azért mégis... És ha már az alpoknál tartunk... Nem internet alapú videóhívás funkció miért nincs androidéknál? Nem használnám sokaz, mert itthon piszok drága, de jól jönne párszor, és nem mindenkinek van okostelefonja mobilnettel, de mondjuk egy e66 azért akad a zsebben.
-
törölt tag
végre valami értelmes újítás...
-
Boky
csendes tag
Érdekes, a 3Gs adataim: 3G Watchdog Pro: mai nap 74MB, a hónapban 244. Ez a beépitett izé: ma 7MB, februárban 65... Na most fogalmam nincs mi van, ha tippelnem kéne azt mondanám kb 20 megát használtam ma....
-
Cathulhu
addikt
Rendkívül hasznos szolgáltatás, csak kíváncsi leszek mikor jut a windows sorsára azzal, hogy egyre több mindent integrál a rendszerbe, és a kicsik elkezdenek feljelentéseket küldözgetni az EUnak...
-
Boky
csendes tag
Hú még annó beállitgattam rajta mindent, de a 3g watchdog prot használtam. Ez után az emlékeztetō után viszont lehet azt törlöm h ne foglalja a memóriát. Meg összehasonlitom a 2 statisztikáit.
-
csabibmx
tag
Jó kis írás lett.Bár már van ilyenem de eddig nem merültem el a benne rejlő lehetőségekben,funkciókban.Most viszont felkeltette az érdeklődésemet.
Köszi
Bocs duplára sikerült.

-
csabibmx
tag
Jó kis írás lett.Bár már van ilyenem de eddig nem merültem el a benne rejlő lehetőségekben,funkciókban.Most viszont felkeltette az érdeklődésemet.
Köszi
-
Apika
addikt
Ez egy hasznos szolgáltatás...
-
fffeco
tag
ez nagyon bejön
ilyen lesz a wp8-ban is DataSmart néven
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi