- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Egyrészt OGL motorok akadnak bőven a steam által osztott alkalmazásoknál. Ők is erről beszéltek az utóbbi időszakban. FYI erre most az intel is nagyon ráfeküdt, hogy a lapjaiból a lehető legtöbbet hozzák ki OGL/linux alapon.
Másrészt nem tudom mikor láttál utoljára binugzot, de egy ehhez hasonló disztribúciós rendszernek nem sok dolga lenne, mint ahogy a felhasználónak is csak kattintani kellene (meg fizetni), és engedélyezni a telepítést.
A másolós-rootos felvetést eleve nem értem. Ha van egy állományod, amit módosítani szeretnél, akkor olyan jog kell hozzá legtöbbször, amilyennel létrejött. Ha pendrive-ról másoltad saját felhasználóval a saját desktop-odra, akkor max futtatási jogot kell neki adni egy ablakban (ha futtatható egyáltalán), ha az sincsen megadva... szóval itt egy kis zavart érzek az erőben, mert ilyen gondom már az Edgy-vel sem volt.A mint meg egy jó pszichológiai kísérlet arra, hogy összeszedjék azokat az embereket, akik képesek disztribúciót váltani amiatt, hogy nem találnak másik környezetet disztribúción belül.
-
eternam
tag
Hogy lesz a sok ezer windows-os kódból hirtelen Linuxos natív alkalmazás?
Az a helyzet hogy például a source motornak már évek óta van linuxos portja (csak játékok nem jelentek ezzel a motorral linuxra), eddig több száz fizetős egyéb játék fut natívan linuxon.
Csak amit én vettem azért mert van natív linuxos portja:
Quake 4
Enemy Territory Quake Wars
Doom 3
Trine
Összes Penumbra
Postal 2
PreyHidd el, ugyan kompromisszumokkal, de lehet játszani már most is linuxon, hát még akkor ha lesz natív steam kliens.
-
ddekany
veterán
Az gombok/ikonok mérete képernyőn a felbontással nem csökken... csak több fér ki belőlük a képernyőre. Tehát az ujjad pont annyira túl nagy, mint eddig is volt. Perce csakis PC-ről beszélek itt. Pixelezésre meg mindig is alkalmatlan volt az ujj... arra a digitalizáló pad való, ha már érintés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Wise (ex-TransferWise)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest