Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
floatr
veterán
Most viccet félretéve nem értem azt, amikor olyan érv jön a binugz ellenében, hogy mert a win alatt minden egyből működik. Annyit még életemben nem szívtam egy slukkra, amit most egy OEM 64 bites win7-ttel, és nem a rendszer kezelésével kapcsolatosan. Komolyan mondom, hogy sokkal összeszedettebb egy 64 bites binugz kiadás, mint ez.
-
Иван
őstag
"Abba kötök bele aki hülyeséget okoskodik."
Konkrétan volt egy véleményem, hogy az okostelefonok felvetettek újabb olyan illetlenségi formákat, melyek engem zavarnak.
Ez nem okoskodás, ez egy vélemény, egy kijelentés. Erre te elküldtél a brébe, hogy engem mindenki leszar. Ami elképzelhető, hogy igaz, csak a stílus meg az egész, ahogy közölted, nem tetszett.
Jómodor kérdése. Ha nem érdekel a véleményem, gurigass tovább, én se szólok hozzá a blogposztok 70%-ához, hogy senkit sem érdekelsz. -
=Mentor=
őstag
A te véleményed biztosan mérvadóbb 8 napos újoncként, kicsit visszavehetnél azért az arcból... Csak azért mert a linux fanatikusok többségben vannak itt a fórumon, nem kell a más véleményen lévőkbe belekötni. Az meg egyenesen nevetséges amikor a MS eredményeit kizárólag a külső tényezőkre és szerencsére (jókor volt jó helyen és egyéb közhelyek) fogják.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi a linket, a régi gépen tuti kipróbálom! Nagyon szimpatikus egy rendszer