Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, nem hat máshogy egy nagyúr szájából sem. Mert ha máshogy hatna, akkor most azt ennénk, amit a legyek.
Másrészt a regisztráció semmihez sincs kötve, tehát lehet ő egy régi nick új reinkarnációja.
"hogy beregelt, mert milyen jól lehet már egy nick mögül az embereknek megmondani a frankót.": az userek elsöprő többsége ezért regelt be.
Másrészt meg nem kell sok ész, hogy az ilyen "az egész GPL-t meg by design tartom b*romságnak, és egyetlen egy pontot sem mutattak még, ami meggyőző érv(!) lett volna mellette." kategóriás megszólalásokat, amiket csuklóból lehet cáfolni, helyén kezelje az ember (kukába vele). Mondok egy érvet: a redhat milliárdos bizniszt csinál. Nyilván mindenki hülye, aki azt a milliárd dodót összekaparja, szolgáltatói és megrendelői oldalon egyaránt, csak anulu sárga villamos.
-
locall
tag
Abba kötök bele aki hülyeséget okoskodik. Nos, te ebbe az elmúlt időszakban elég jól beleestél. De ha olvasnál tudnád, hogy nem csak én mondtam meg, hanem rajtam kívül még 3 an mindenhol.
Azt megjegyezném, hogy eddig akibe "bele kötöttem" ez úgy 4 fő volt, abból 2 már bannolva van, na tipp miért?..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest