- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Írtam is, hogy van még mit javítani a technológián. A lényeg az elméleti háttéren és a trendeken van, amik próbálják közelíteni a gyakorlatot az elmélethez.
Írták itt többször, milyen őrült ötlet érintős asztali monitorban gondolkodni. Én nem hiszem, hogy ezt bárki komolyan gondolja folyamatos használatra, fölösleges riogatni ilyesmivel. Egyébként se kötelező megvenni, ha egy gyártó mégis bedobja.
-
Dunbar
senior tag
Pl. amikor nagypapámnak tanítottam az internet kezelését, és először mondtam, hogy kattintson ide, akkor kijelzőt érintette meg (pedig soha nem volt érintős eszköz a kezében). Ilyen szempontból természetes, amit látsz, oda kattintasz.
Másrészt egy kavics mennyiben fejt ki több ellenállást, ha megnyomod? Nem igazán értem ezt a részét. Az érzést, ahogy belenyúlsz az UI-ba szerintem elég jól visszaadják az animációk (főleg WP+Amoled esetében, androidon de sokszor iPad-en is érzem, hogy egy üveglapot nyomkodok, mert sokszor nincs rögtön visszajelzés animációkkal, AMOLED meg ugye egybe van építve az érintő a kijelzővel, ez is biztos egy lapáttal). Majd biztos lesz megfelelő technológia az érintés visszaadása is, de ez is teljesen rendben van.Játékra tényleg sokszor rohadt idegesítő, döntögetős cuccokra jó, vagy casual/tower defense játékokra, de FPS, vagy pl. focis játékokra szenvedés néha.
A Metro UI szerintem sem kellett volna ilyen formában PC-re. Az ikonok helyett jöhettek volna a minimalista live tile-ok, és megmarad a start menü, asztal és minden és tökéletes lenne. A Windows 7 már tökéletes a legtöbb felhasználónak minden szempontból, a Microsoft elég bátran belenyúlt és szerintem túlságosan drasztikus döntést hozott. Érintésvezérlésre szerintem a legjobb, de egérre szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Linux kezdőknek
- Apple Watch
- Hardcore café
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest