Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
Pl. amikor nagypapámnak tanítottam az internet kezelését, és először mondtam, hogy kattintson ide, akkor kijelzőt érintette meg (pedig soha nem volt érintős eszköz a kezében). Ilyen szempontból természetes, amit látsz, oda kattintasz.
Másrészt egy kavics mennyiben fejt ki több ellenállást, ha megnyomod? Nem igazán értem ezt a részét. Az érzést, ahogy belenyúlsz az UI-ba szerintem elég jól visszaadják az animációk (főleg WP+Amoled esetében, androidon de sokszor iPad-en is érzem, hogy egy üveglapot nyomkodok, mert sokszor nincs rögtön visszajelzés animációkkal, AMOLED meg ugye egybe van építve az érintő a kijelzővel, ez is biztos egy lapáttal). Majd biztos lesz megfelelő technológia az érintés visszaadása is, de ez is teljesen rendben van.Játékra tényleg sokszor rohadt idegesítő, döntögetős cuccokra jó, vagy casual/tower defense játékokra, de FPS, vagy pl. focis játékokra szenvedés néha.
A Metro UI szerintem sem kellett volna ilyen formában PC-re. Az ikonok helyett jöhettek volna a minimalista live tile-ok, és megmarad a start menü, asztal és minden és tökéletes lenne. A Windows 7 már tökéletes a legtöbb felhasználónak minden szempontból, a Microsoft elég bátran belenyúlt és szerintem túlságosan drasztikus döntést hozott. Érintésvezérlésre szerintem a legjobb, de egérre szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest