- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
2544AACD
csendes tag
válasz
Dilikutya #187 üzenetére
Sorry, de mint említettem nem emlékszem pontosan a HW követelményekre. De olyasmit olvastam a napokban, hogy a korábbi közlésekkel ellentétben erősebb vas kell a W8 alá, mint W7 alá. Úgy emlékszem az USB3 is minimum követelmény. Tehát MS W8 kompatibilitási matricát nem kaphatna. Bár én évek óta nem használok Windowst, ezért nem is néztem utána jobban. De memória és proci terén igazad van.
-
2544AACD
csendes tag
Hamár a vezeték nélküliség jegyében született, akkor a gyártó alapjáraton adhatna hozzá cordless bill+egeret. Szóval vezeték nélküli, csak a LAN kábelt az USB-s egeret, az USB-s billentyűzetet és tápot kell bedugnom, ami barátok közt is 4 db kábel
Jól látom e-sata port nincs rajta? A 24 inches monitor nappaliban történő filmnézéshez kicsi, PC-s munkához, pl szövegszerkesztés, pedig túl nagy. Az USB portok megtalálása szép feladat lesz vakon, legalább kettőt kihozhattak volna a frontra. Windows 8 meg nem igazán fog rajta futni, ha jól emlékszem a hardverigényekre...
Egy mini ITX kategóriás gép bőven kijön ebből, amit fel tudok fogatni az íróasztal asztallapjának aljára. És akkor csak a monitor van az asztalon. Amennyiben a helytakarékosság lenne a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- További aktív témák...
- Gamer pc
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest