- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
-
Dany007
veterán
Így van. Nem egyszer volt már, hogy beszart / kifogyott vagy csak nem volt nálam öngyújtó. És ott álltam, ilyen-olyan "okostelefonnal" a kezemben bármit tudtam, netezni, időjárás, fényképezni stb... de egy nyamvadt cigit nem tudtam meggyújtani
Nyilván én sem gondoltam 100%-ig komolyan, csak egy jó poén, azért szoktam felhozni, viszont valós alapokon.
Nem végeztem reprezentatív felmérést (de elég sokan dohányoznak), de szerintem az átlagembernek nagyobb szüksége lenne öngyújtóra, mint mozifilmes effektekre egy mobiltelefonban, nem? Pusztán ennyi az egész. Abszurd ötlet mind a kettő, tudom én. De még így is nagyobb hasznát venném az öngyújtónak, mint a mozis effekteknek...Amúgymeg leszarom, az ő dolguk, és ahogy feljebb is írták techdemónak jó, hogy mire képes a hardver. Azonban mindezt az energiát / időt valami sokkal értelmesebbe is fektethették volna. Csak ennyi a lényeg. Az öngyújtós dolog csak poén, de mégis ideillik, mert elég abszurd mindkettő, és szerintem több ember használná az öngyújtót, mint a mozis effekteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest