Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
a piros az csajos! nekem fekete van, és az is olcsóbb volt, mert azt is te szerezted

én a hangzással kapcsolatban pontosan azért nem írtam, mert azon aztán a végtelenségig el lehet vitatkozni, hogy ki milyennek hallja. ugyanakkor annyi biztos, hogy cx55/95-re visszaállni rendkívül kiábrándító az Atrio után. sosem gondoltam volna, hogy valaha ennyire szarnak fogom hallani ezt a két (árkategóriájában méltán népszerű) típust, de most ez a helyzet. (EQ-t a cx300 óta semmihez nem használok, így az ilyesmi nem befolyásol a véleményalkotásban).
-
bwoay
nagyúr
kurva gagyi a külső, ez tény
és ha 200 dollárt költ rá az ember, akkor azért talán szempont az is, hogyan néz ki. engem nem zavar, a hangja bőven kárpótol, de amit most legutóbb vettem "játszósnak", az egy 17 rugós beyerdynamic, és nagyságrendekkel igényesebben néz ki 
-
bwoay
nagyúr
ha ez ponti fülese (amire fel mernék tenni egy tisztességes összeget), akkor tegyük hozzá: a vételára emlékeim szerint 120 USD volt. Természetesen a bolti 200-as ár az valós, csak mindjárt más megvilágítást ad a dolognak az, hogy jóval olcsóbban jutott hozzá a gazdája.
ami a gyári tartozék szivacsokat és szilikondugókat illeti: szarok a képen látható Shure bogyóhoz képest, és a fórumokban található vélemények szerint nem is szól velük olyan jól az Atrio, mint utóbbival.
a kábel valóban merev, ez hidegben marhára nem jön jól, plusz vegyük hozzá azt, hogy 0 fok alatt a szivacs is hajlamos merevre fagyni
, ez nem segít a behelyezésnél. itt említeném meg viszont, hogy némi gyakorlattal nem bonyolult bedugni a fülbe, mint a sima szilikondugós társait, de azoknál ugye nagyságrendekkel jobban szigetel.ennyit tudnék még hozzátenni a színvonalas íráshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Shure Podcast mikrofon
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

és ha 200 dollárt költ rá az ember, akkor azért talán szempont az is, hogyan néz ki. engem nem zavar, a hangja bőven kárpótol, de amit most legutóbb vettem "játszósnak", az egy 17 rugós beyerdynamic, és nagyságrendekkel